Ansiktsbehandling

 

 

Purebau Fibroblast plasmapen

Här kan du se olika behandlingar och vilka resultat som uppnåtts. För enkelhetens skull är de uppdelade. Kolla gärna runt och kontakta salongen om du har några frågor. Här ser du ett axplock av div behandlingar. Klicka på respektive kategoribild om du vill se en specifik behandling. Under fliken info kan du läsa mer om varje behandlingskategori

Med Plasmaljus görs små prickar i huden som tajtar till huden direkt och hjälper huden stimulera till ny kollagenbildning, denna process pågår upp till 3 månader efter behandlingen.

Beroende på hur mycket hud man har kan det behövas mer än en behandling, nästa behandling görs tidigast 2 månader efter första behandlingen.

Det är skönt att vara hemma de 3 första dagarna efter en behandling, sedan kan man återgå till jobbet som vanligt. Efter behandlingen är det väldigt viktigt att man inte ”pillar” på prickarna och enbart använder rekommenderade eftervårdsprodukter! Man kan vara ute som vanligt men inte direkt sola på 3 månader och spf 50 ska användas varje dag man är ute.   Återhämtningstiden är  mycket snabbare än vid plastikkirurgi!

Tycker Du detta låter intressant är du intresserad av att boka in dig för en behandling, så boka in dig på en kostnadsfri konsultation först. Välkommen!

Under Plasmalift har vi samlat olika bilder från kunder som gjort Purebeau Fibroblastbehandlingar. Detta för att du själv ska kunna se vilka resultat som är möjliga och även hur processen under läkning ser ut.

Haklyft

 

 

healthy eyes of a young girl