Ansiktsbehandling

Alla behandlingar skräddarsys och anpassas efter kundens behov och önskemål. Quick fix kan vara en snabb lösning ibland men för att bibehålla en fin hud med bra lyster och fräschör krävs regelbundna behandlingar och ett uttänkt hemvårdsprogram med rekommenderade produkter. Huden förändras med vår ålder och årstid, vilket gör att din hud kanske behöver andra produkter idag än vad den gjorde för några år sedan. Om Du vill ha och behålla en fin lyster på Din hud rekommenderar jag ansiktsbehandling var 6-8e vecka.

Varmt välkomna för en stunds avkoppling och skön behandling. Här är det lugnt och tyst och du får en stunds återhämtning under behandlingen. Här står du som kund i fokus. Vi är en liten salong mitt i centrum av Borås. 

Har du svårt att veta vad du ska välja? Spana in Ansiktsbehandling hudterapeutens val här nedan så väljer jag en lämplig behandling som passar dig och din hud.

Välj mellan 60 eller 75 minuter. 

En rengörande och cellförnyande behandling med peeling och djuprengöring. I denna behandling arbetar jag med att exfoliera huden, tillföra huden fukt och näring, förebygga uppkomsten av fina linjer och oregelbundna pigmenteringar samt minska uppkomsten av orenheter. Ingår: Rengöring, hudanalys, peeling, ånga/handduk, djuprengöring, massage, mask, ögonkräm, dagkräm (foundation).

Ju längre behandling desto mer hinner jag med och kan lägga in.

Boka 60 minuter
Boka 75 minuter

60 minuter. 

Behandlingen inleds med rengöring och hudanalys. Därefter exfoliering av ansikte och hals. Peeling med peelingmask tar bort döda hudceller och ger lyster. Huden både känns och ser fräschare ut. Ånga med ultraljudsrengöring för att ta bort pormaskar i ansiktet som panna, näsa, haka. När man får bort pormaskar blir huden renare och man får bättre lyster, bättre balans och mindre fet känsla på huden. Massage med akupressur och lymfdränerande massage där fuktmask/antiagemask masseras in. Behandlingen avslutas med kräm och spf.

För att bibehålla resultat från ultraljudsrengöring är det bra att gå på regelbundna behandlingar ca var 6:e vecka.

Vid rosacea görs ingen ånga eller portömning, Istället gör man LED med blått ljus som har en lugnande effekt för att få ner det röda i rosacea med en sheetmask som återfuktar huden.

Boka tid

Välj mellan 60, 75 eller 90 minuter. 

En skön lyxig ansiktsbehandling. Behandlingen inleds med rengöring och hudanalys. Vid hudanalysen bestäms vad som rekommenderas vid dagens behandling.  Behandlingen skräddarsys efter kundens önskemål och behov. Här är lite av de alternativ som jag väver in i behandlingen. AHA-syror el ånga och djuprengöring med ultraljud, eller färgning av fransar och bryn. Kortare massage eller inslussning av fuktmask med apparatur som ultraljud eller led/blåljus. Alt vaxning överläpp/bryn. Beroende på tidsåtgång i de olika momenten kan några av ovanstående läggas in.

Boka tid

30 minuter.

Enkel ansiktsbehandling, skräddarsydd inkl. rengöring peeling/massage el mask avslutande creme.

Boka tid

45 minuter. 

Kortare behandling där fokus på ligger på ögon med färg o form av fransar och bryn samt lättare rengöring och mask. En lunchbehandling, när du har ont om tid men behöver snabb uppfräschning!

Boka tid

En effektiv exfolierande behandling där man jobbar med apparatur. Diamantslipning hjälper att få bort pormaskar på näsan och ökar cirkulationen i huden. Behandlingen ökar cirkulationen i huden och man kan bli lite röd och uppleva att huden är lite torr direkt efter. Diamantslipning ger en len och slätare hud redan efter en behandling. När man gör kur med diamantslipning kan man jobba på att minska synliga porer, minska synliga ärr från acne. När man jobbar på färska acneärr de som är lite röda/blå rek kur på 4-5 behandlingar.

Behandlingen utförs på hel hud, dvs ej vid skadad eller röd/irrriterad/känslig hud.

Boka tid

75 minuter.

En klassisk ansiktsbehandling med tillägg av färg och form av fransar och bryn.

En lyxig och avslappnande behandling med peeling och stimulerande massage. I denna behandling arbetar hudterapeuten med att exfoliera huden, tillföra huden fukt och näring, förebygga förekomsten av fina linjer och oregelbunden pigmentering samt minska uppkomsten av orenheter. Behandlingen inkluderar färg och form av fransar och bryn för att ge ögonen ett lyft. Ingår: Rengöring, hudanalys, färg fransar och bryn, vaxning bryn, peeling, ånga, djuprengöring, ansikts- hals och dekolltagemassage, mask, ögonkräm, dagkräm, BB creme/foundation.

Boka tid

75 minuter.

En lyxig och avslappnande behandling med AHA/PHA-peeling syror som når på djupet för att binda fukt, ta bort fina linjer, stimulerande massage samt specialmask eller algmask. En lyxig och avslappnande behandling med AHA/PHA-peeling och stimulerande massage. I denna behandling arbetar hudterapeuten med att exfoliera huden, tillföra huden fukt och näring, förebygga förekomsten av fina linjer och oregelbunden pigmentering samt minska uppkomsten av orenheter. Behandlingen inkluderar en specialmask som bara kan fås på salong, en serum-mask som intensivt återfuktar, reparerar och beskyddar. Ingår: Rengöring, hudanalys, peeling /AHA-peeling, ånga, djuprengöring, massage av ansikte, hals och dekolltage, C-vitamin ampull, Exuviance guldmask eller annan specialmask, ögonkräm, dagkräm.

Boka tid

50 minuter.

Fokus på djuprengöring, ansiktsbehandling ungdom tom 17 år.

Ingår: Rengöring, hudanalys, peeling, ånga, porrengöring, mask och avslutande produkter.

Boka tid

AHA-kur alla hudtyper

Kur 4 behandlingar. Kortare  30 min behandling med rengöring AHA/PHA syror och fuktmask, dagkräm med spf. En snabb behandling med AHA syror glykolsyra  som exfolierar huden för att ta bort gamla hudceller. Kuren passar alla som vill få  lyster, minimera akne. ord pris 2360.

AHA-kur antiaging

Kur 4 behandlingar  Den fullständiga antiaging kuren som förebygger och arbetar på solskadad, matt och livlös hy, fina linjer och rynkor. Rengöring AHA/PHA syror, mask, kräm, bbcreme. ord pris 2600 kr.

Går även att få i kombination med microneedling för ett helt otroligt resultat.

Boka tid

Avbokningsregler:
Ej avbokad tid eller tid avbokad senare än 24 timmar innan behandlingen debiteras med 400 kr.

För dig som vill ha en lyxigare ansiktsbehandling

Marin Collagen Treatment

Marin Collagen Treatment 75 min är en lyxig ansiktsbehandling som är baserad på senaste antiageforskningen. Behandlingen tillför huden collagen samtidigt som den stimulerar den egna kollagenproduktionen. Det marina collagenet lägger sig som en film över huden, binder fukt i huden samt minimerar fina linjer och rynkor. ord pris 1895 kr.

 

 

Retinol Lift Treatment 75 min är en cellförnyande och huduppstramande antiagebehandling med Retinol. Behandlingen stimulerar hudens egen kollagenbildning. I behandlingen ingår rengöring, hudanalys, peeling, retinolserum, massage med retinolmassagecreme samt retinol sheetmask. Avslutas med spf dagcreme. Under maj bjuder jag på färgning av fransar och bryn i samband med behandlingen. Ord pris 1845 kr.

Caviar LYXURY Ansiktsbehandling 

Caviar Luxury Ansiktsbehandling är en intensiv anti-age behandling. Rynkor reduceras synbart och huden ökar sin elasticitet, mjukhet och lyster.

Caviar Luxury Ansiktsbehandling är en intensiv anti-age behandling. Rynkor reduceras synbart och huden ökar sin elasticitet, mjukhet och lyster. Kaviarextrakt är rik på aminosyror, fettsyror och vitaminer. Detta värdefulla extrakt har en starkt föryngrande effekt, ger fukt, reducerar rynkor och återaktiverar hudens metabolism. Allt för en ungdomligare, slätare och fräschare hud.
I vår Kaviar Lyxbehandling ingår även massage.
Välkommen till ditt nya jag! Synbara effekter redan efter en behandling!

Behandlingen tar 75 min.

Boka tid

Detox Luxury
Treatment

Detox Treatment by Janssen Cosmetics! Behandlingen passar alla hudtyper och hudtillstånd, vi anpassar den för att passa din huds behov.

Detox är förkortning för ”avgiftning”. När det gäller hudvård, betyder detox att huden befrias från gifter och slaggprodukter från mat, miljöpåverkan eller stimulanser som cigaretter eller alkohol. En Detox Treatment för huden passar perfekt att göra på våren och hösten. 

Detox Treatment från Janssen Cosmetics stimulerar ämnesomsättningen genom att rena och avgifta från insidan och ger dig ett strålande, friskt utseende, en rosig hud utan föroreningar samt en stark hudbarriär. Här behandlas din hud med aktiva koncentrat som vitaliserar huden, skyddar den mot för tidigt åldrande och befriar huden från skadliga ämnen på cellnivå – därav det fina resultatet!

Behandlingen tar ca 75 min.

Boka tid

Komplettera din ansiktsbehandling

Efter din ansiktsbehandling får man ett finare slutresultat på följande behandlingar. Läs mer om respektive behandling genom att klicka dig vidare.