Plasmalift - lyft utan kirurgi

Med Plasmaljus görs små prickar i huden som tajtar till huden direkt och hjälper huden stimulera till ny kollagenbildning. Beroende på vilket resultat man vill ha jobbar vi med olika nålar och olika tekniker.

Detta går att göra med plasma

 • Ögonlockslyft utan kirurgi 
 • Linjer/rynkor överläpp 
 • Lipflip utan injektioner
 • Linjer vid/framför öronen

Kollagennybildningen pågår sedan upp till 3 månader efter behandlingen.

Ibland kan det behövas mer än en behandling beroende på hur mycket hud som ska tajtas/behandlas. Nästa behandling görs tidigast 2 månader efter första behandlingen.

Ann har utbildningarna grund, advanced och Master Artist på Purebeau Fibroblast, så du kan känna dig säker med att ditt plasmalift utförs på ett säkert och korrekt sätt.

Tänk på!

Före behandlingen måste kundkonsultation vara bokad och gjord. 

Du behöver vara frisk och inte äta mediciner som blodförtunnande. Ät inte Ipren/magnecyl eller drick vin 24 tim innan behandling då detta gör att man blir mer lättblödande. 

Huden som behandlas ska vara hel och frisk. 

Efter behandlingen

 • Efter behandlingen är det väldigt viktigt att man inte ”pillar” på prickarna och enbart använder rekommenderade eftervårdsprodukter!
 • Svullnad kommer inom 1-3 dagar vilket lägger sig, detta är normal läkning och innebär att du ska ta det lugnt och hålla området rent. 
 • Rengör hemma med koksalt el sårtvätt varje dag tills skorporna trillat bort av sig själv. När skorpor trillat av kan du täcka över med spf och makeup. 
 • Man kan vara ute som vanligt men inte direkt sola på 3 månader
 • SPF 50 ska användas varje dag man är ute.

Avbokningsregler:
Ej avbokad tid eller tid avbokad senare än 24 timmar innan behandlingen debiteras med 500 kr.

Hur går ett plasmalift till?

 1. Behandlingen börjar med att kunden fyller i kundkort. Därefter bäddas man ner i behandlingssängen och får ligga med bedövningssalva.
 2. Efter 40 minuter påbörjas behandlingen med plasmapennan. Behandlingen tar 20-40 minuter beroende på vilket område som ska behandlas.
 3. När behandlingen är klar går kunden hem med hemvårdsprodukter för 3 dagar framåt.

Det går bra att återgå till arbete efter 3 dagar, därför rekommenderas att göra behandlingen en torsdag. Man är då hemma fredag-söndag och kan återgå till arbetet på måndag.

Före och efter

Här har vi samlat olika bilder från kunder som gjort Purebeau Fibroblastbehandlingar.
Detta för att du själv ska kunna se vilka resultat som är möjliga och även hur processen under läkning ser ut.