Aquafacial

Aquafacial(Hydrafacial) är den senaste avancerade tekniken för att på ett skonsamt sätt rengöra, exfoliera huden och tillföra fukt och skyddande antioxidanter.

  • Rengör tilltäppta porer
  • Behandlingarna skräddarsys efter kundens hud
  • Aquafacial återfuktar huden och ger ny lyster
  • Behandlingen förbättrar hudens textur

HydraFacial är en ny behandlingsteknik som genom hydradermabrasion (munstycke med vacuum) dammsuger upp orenheter och smuts.

Skillnaden på diamantslipning (vacuum med torrt munstycke) och HydraFacial är vacuum med vatten i kombination med den rengöring man har blandat för kunden.  HydraFacial blir då både skonsammare och mer återfuktande. HydraFacial dränerar, peelar, djuprengör, återfuktar och slutligen slussar in serumet på djupet, allt i en och samma behandling.

HydraFacial är en ansiktsbehandling som ger omedelbart synliga och kännbara resultat. Detta är en ny teknik och behandling som har blivit väldigt populär bland kändisar (bland annat Kardashians).

Behandlingen inleds med rengöring därefter blandas den rengöring som kunden ska ha i behållaren i maskinen.

Vacuumsuget hjälper att få upp oren hud, gamla hudceller i kombination med AHA-syror samt portömning med ultraljudsrengöring för att ta bort pormaskar smärtfritt.

När huden är väl rengjord slussas fukt och peptider in i huden för att återfukta, mjukgöra och ge näring huden. Behandlingen avslutas med mask. 

Avbokningsregler:
Ej avbokad tid eller tid avbokad senare än 24 timmar innan behandlingen debiteras med 500 kr.