Friskvård

Nu kan du använda ditt friskvårdsbidrag på salongen.

Reiki är godkänt som friskvård och är en Japansk healingform som jobbar holistiskt. Reiki är en energiöverföring och studier visar att det hjälper att minska smärta, minska oro och stress och ger välbehag. En del kunder upplever värme, andra en pirrande känsla. Reiki fyller kroppen med ny energi. Jag jämför det med att ladda elbilen. I många länder bla USA och England används Reiki inom sjukvården då man ser att läkningstiden går snabbare efter bland annat operationer.  Du kan lägga till färgning av fransar och bryn, brynvax för 390 kr (ord 490 kr) Det står då separat på kvittot, enligt skatteverkets regler.

 

Infraröd värme

Infraröd värmemadrass avger en effektiv infraröd värme som värmer upp muskler och leder på djupet. Behandlingen upplevs som djupt avkopplande och avstressande  och rekommenderas till de med värk och smärta i kroppen. Man ligger inbäddad i en värmefilt som omger hela kroppen och när värmen når djupare in i kroppen så upplevs en skön behaglig känsla. Behandlingen kan kombineras med massage, då rekommenderas infraröda behandlingen först för att värma och mjuka upp muskler. Man har  kläder på sig men inga vassa skärp, knappar eller klockor. Tänk på att dricka extra vatten efter behandligen. 

Varmt välkommen!

40 minuter.

Här bäddas Du ner i behandlingssängen och blir väl ompysslad. Behandlingen inleds med skön rengöring, enzympeeling som milt tar bort döda hudceller och ger ny lyster och fuktmask slussas in med reiki. Reiki ger en skön avslappning och värme vilket minskar spänning och smärta. Du kan välja att lägga till färgning av fransar o bryn 390 kr (ord 490 kr) + 15 min eller  Ånga/ultraljudsrengöring 300 kr +15 min.Både frans- och brynfärg,form  + ånga/ultraljudsrengöring + 30 min ; 600 kr (ord 690 kr) Skriv i kommentaren om Du önskar tillägg så förbereder jag för dessa behandlingar. (Enl skatteverket får inte fransar och bryn eller portömning ingå i friskvård så detta kommer att stå separat på kvittot).

Boka 40 minuter

50 minuter.

Reiki är en japansk healingform som hjälper till avslappning, minskad smärta och upplevs som rogivande och värmande. Där vi har värk och ont blir det stopp i flödet och Reiki hjälper att få upp energinivån och hjälper till självläkning. Reiki är som att boosta inifrån och kunderna  känner hur mina händer blir varma av energiflödet, värmekänslan sprids dit man är stel eller har ont. Reiki är godkänt som friskvård precis som massge Under en Reiki behandling ligger du med kläderna på och reiki utförs över hela kroppen, extra läggs på områden där man har ont/värk där energin blir stagnerad för att få tillbaka flödet och chi igen. I USA och England används Reiki inom sjukvården då studier visar sig att personer som får reiki har snabbare återhämtning än patienter som inte fått Reiki behandling. 

Boka 50 minuter

30/45/60/75/90 minuter.

Anette har jobbat heltid som massageterapeut i över 20 år. Hennes mål är att Du som kund ska må bra och bli hjälpt när du kommer till henne för behandling. Anette utövar idrottsmassage, bindvävsmassage, lymfmassage samt koppning. Hon är även utbildad PT och KBT terapeut. Anette är ansluten till epassi så det går bra att betala med epassi för din massage. OBS! pga epassis höga kostnader tillkommer 10% vid betalning med epassi.  Alternativt betalning med swish och redovisa kvittot.

Klassisk Massage 30 minuter
Klassisk Massage 45 minuter
Klassisk Massage 60 minuter
Klassisk Massage 75 minuter
Lymfmassage 90 minuter

60 minuter.

Ansiktsbehandling express med rengöring, enzympeeling och reiki/massage inslussning av fuktmask och klassisk massage rygg och nacke.

Boka 60 minuter

Här ligger Du skönt inbäddad i värmebädden med infraröd värme som omger hela kroppen. Låt värmen lösa upp alla spänningar och lindra smärta i kroppen. Infraröd värme går 3 gånger djupare än vanlig värmedyna vilket gör att det tränger djupare in i muskler, ligament och leder. Värmen upplevs mycket avslappnande och smärtlindrande redan efter första behandlingen och är den mest skonsamma för hela kroppen. Infraröd värme värmer upp kroppen inifrån och ut mer effektivt än vanlig värme. 

Använd rena kläder men inga vassa föremål som skärp, klockor mm. Du bäddas in i värmefilten för att den ska omsluta hela kroppen. Huvudet ligger inte i värmefilten men resten av kroppen, även fötterna. Efter behandlingen känner man sig avslappnad och skön i kroppen, så tänk på att dricka vatten efter behandlingen och ta det lite lugnt. 

20 min helkropp 

45 min helkropp inkl rengöring och mask. 

20/45 minuter.

Boka 20 minuter
Boka 

Avbokningsregler:
Ej avbokad tid eller tid avbokad senare än 24 timmar innan behandlingen debiteras med 400 kr.

Vid betalning med epassi tillkommer +10% pga epassis avgifter.