Microneedling

Vid microneedling arbetar man med en elektrisk penna med sterila engångsnålar som gör små mikrokanaler i huden vilket möjliggör nedslussning av serum som hyaluron. Microneedling är en kollagen- och elastinstimulernade behandling och ger huden mer spänst.

Fördelar med microneedling:

 • Stimulerar kollagen och elastin
 • Stramar upp huden 
 • Gör huden fastare 
 • Reducerar förstorade porer
 • Ger ökad lyster till huden 
 • Reducerar pigmenteringar och ålders solfläckar/lentigo 
 • Reducerar rynkor och fina linjer
 • Minskar akneärr

45 minuter.

Microneedling ansikte (även kallad dermapen)

Behandlingen inleds med rengöring och enzympeeling. Microneedling gör små kanaler i huden för att serumet /hyaluronsyra/ampullen ska kunna slussas in i hudens djupare lager. Behandlingen stimulerar kollagen och elastinproduktionen och ger en fastare hud. Den reducerar pigmenteringar, linjer och rynkor. Den minskar porer och gör acneärr mindre synliga. Då man gör mikrokanaler i huden för att slussa in fukt som hyaluron exfolierar och återfuktar den huden vilket ger en naturlig lyster.

Boka tid

60 minuter.

Behandlingen stimulerar kollagenbildningen och ger en omedelbar lyster. Behandlingen inleds med rengöring av huden. AHA-pensling för att ge ytterligare boost till behandlingen och mer lyster. Därefter slussas serum ned i kanalerna som microneedling gör.

Microneedling jobbar på linjer, fina linjer, kollagenstimulering, minskar pigmenteringar, minskar förstorade porer, ger bättre hudstruktur, minskar färska acneärr som är blå/röda och ger en fin exfoliering och lyster. Efter micronnedling ligger kunden med en skön svalkande sheetmask. Avslutas med dagcreme och spf.

Boka tid

Från 30 minuter.

Microneedling på specifikt område, exempelvis acneärr.

Boka tid

60 minuter.

Microneedling ansikte + hals. Behandlingen inleds med rengöring och enzympeeling. Därefter görs små mikrokanaler i huden som gör det möjligt att slussa ner serumet/ampullen/hyaluronet till djupare hudlager.

Behandlingen stimulerar kollagen och elastinproduktionen och ger en fastare hud. Den reducerar pigmenteringar, linjer och rynkor. Den minskar porer och gör acneärr mindre synliga. Då man gör mikrokanaler i huden för att slussa in fukt som hyaluron exfolierar och återfuktar den huden vilket ger en naturlig lyster. Behandlingen avslutas med lugnande och svalkande sheetmask.

Boka tid

60 minuter.

Passa på att prova denna magiska kombination av PRXT33 + microneedling.

Behandlingen inleds med PRXT33 som masseras in i huden. Microneedling gör små mikrokanaler i huden och stärker kollagen och återskapar fastheten i huden. PRX tvättas av och du får en skön återfuktande och svalkande sheetmask som lugnar huden.

Behandlingen rekommenderas till alla som vill få fin lyster, jobba på att stärka upp huden inifrån och ge den ett litet lyft.

Detta patenterade serumet masseras in i huden med tryck och ger direkt lyster. Den exfolierar och är cellförnyande. Den är återfuktande och reducerar rynkor och linjer. Den återskapar fyllighet i huden och är kollagenstimuerande.

Fint resultat redan från första behandlingen, men för att ge mer utfyllnad och längre hållbarhet rekommenderas kur på 4-6 behandlingar. Kuren rekommenderas att göra 2-3 gånger per år för att bibehålla effekten. Behandlingen passar åldrad hud, med lite linjer och rynkor.

 • Aktivt ökad cellförnyelse
 • Djupt fuktgivande
 • Återskapar hudens fyllighet och vitalitet
 • Synligt resultat efter första behandlingen; Man får fylligare hud och att man ”suddar bort några år”
 • Reducerar rynkor och linjer
 • Reducerar oönskade pigmenteringar och främjar jämn hudton. Boostar hudens funktioner.

Boka tid

Avbokningsregler:
Ej avbokad tid eller tid avbokad senare än 24 timmar innan behandlingen debiteras med 500 kr.

Behandlingen

Behandlingen börjar med att du bäddas ner och jag rengör huden. Allt material som ska användas (pennan, engångshandskar, serum, sheetmask samt sterila nålar) är förberett innan behandling.

Jag gör microneedling av hela ansiktet och om tid finns kan jag göra lite mer på områden man vill stimulera lite extra, exempelvis kinder och akneärr.

Under behandlingen kan man känna värme i huden och huden blir röd efter, detta är vanligt och brukar lägga sin inom någon timme till ett dygn efter behandlingen. Man avslutar behandlingen med en svalkande och lugnande serum sheetmask som både är skön samt lugnar rodnaden.

Behandlingen är även kallad Dermapen, men då Dermapen nu är ett registrerat varumärke får inga andra pennor kallas detta. Det finns många olika mikroneedlingpennor på marknaden utöver Dermapen, som Dr Pen, HyaluronPen mm.

Samtliga microneedlingpennor fungerar på samma sätt som Dermapen och behandlingen är microneedling. Vid all microneedling eller nålning används sterila engångsnålar som gör mikrokanaler i huden. På pennan sätter man in djup och hastighet för att säkerställa att jobba på rätt djup i de olika delarna av ansiktet.

Tänk på!

Tänk på att inte röra huden fyra timmar efter behandlingen. Dagcreme och lättare makeup kan läggas nästa dag.

Ej träna/basta/svettas upp till 48 tim efter behandling.

Behandlingen är exfolierande så man kan uppleva sig lite torr eller flagig någon dag efter behandlingen. Kunderna upplever sig finare och fräschare i huden några dagar efter en microneedling behandling.