Mesoduo fukt utan filler

Ansiktsbehandling med Mesoduo

Upplever Du att du blir väldigt torr efter vinters kyla och blåst. Ibland räcker inte krämer vi behöver hjälp för att slussa in fukten i huden så den blir mer återfuktad på djupet inte bara på ytan. Med min nya maskin MESODUO slussas fuktserum in i huden och hjälper huden att

MESODUO är behandlingen som förstärker och vitaliserar och återfuktar din hud effektivt. Behandlingen reducerar uppkomsten av rynkor och åldersfläckar.

Elektroporering är tekniken för inslussninginförande av ämnen (som vitaminer) i kroppen. MESODUO penetrerar näringsämnen djupt in i huden. Behandlingen är helt säker och passar alla hudtyper.

60 minuter.

Skinbooster utan nålar, djupt återfuktande

Boka tid

Avbokningsregler:
Ej avbokad tid eller tid avbokad senare än 24 timmar innan behandlingen debiteras med 500 kr.

Behandlingen

Behandlingen börjar med att du bäddas ner och jag rengör huden. Allt material som ska användas (pennan, engångshandskar, serum, sheetmask samt sterila nålar) är förberett innan behandling.

Jag gör microneedling av hela ansiktet och om tid finns kan jag göra lite mer på områden man vill stimulera lite extra, exempelvis kinder och akneärr.

Under behandlingen kan man känna värme i huden och huden blir röd efter, detta är vanligt och brukar lägga sin inom någon timme till ett dygn efter behandlingen. Man avslutar behandlingen med en svalkande och lugnande serum sheetmask som både är skön samt lugnar rodnaden.

Behandlingen är även kallad Dermapen, men då Dermapen nu är ett registrerat varumärke får inga andra pennor kallas detta. Det finns många olika mikroneedlingpennor på marknaden utöver Dermapen, som Dr Pen, HyaluronPen mm.

Samtliga microneedlingpennor fungerar på samma sätt som Dermapen och behandlingen är microneedling. Vid all microneedling eller nålning används sterila engångsnålar som gör mikrokanaler i huden. På pennan sätter man in djup och hastighet för att säkerställa att jobba på rätt djup i de olika delarna av ansiktet.

Tänk på!

Tänk på att inte röra huden fyra timmar efter behandlingen. Dagcreme och lättare makeup kan läggas nästa dag.

Ej träna/basta/svettas upp till 48 tim efter behandling.

Behandlingen är exfolierande så man kan uppleva sig lite torr eller flagig någon dag efter behandlingen. Kunderna upplever sig finare och fräschare i huden några dagar efter en microneedling behandling.