Lashlift inkl färg av fransar och bryn inkl brynvax

 

Populära behandlingar nu är Lashlift och Klassisk ansiktsbehandling.

Vid Klassisk ansiktsbehandling 60/75 minuter  bjuder  jag på ultraljudsrengöring i alla ansiktsbehandlingar denna månad.

Vill du slippa kladdig maskara och kunna bada obehindrat så finns tider för lashlift och’/eller färgning av fransar och bryn.

 

Öppettider i sommar:

Midsommar håller jag stängt

Vecka 26 är salongen stängd pga renovering.

Jag öppnar igen torsdag 2 juli.

 

Semesterstängt vecka 30,

16 juli -28 juli.

Varmt välkomna!

Månadens Glow Behandling.

PRX T33 introduktionspris 1595  (ord pris 1995) kr

Behandlingen alla talar om, se tidningen Amelia 

Denna fantastiska nålfria behandling kan göras året om, på alla hudtyper. PRX T33 är ett patent på en TCA peeling i kombination med väteperoxid.  Man får en fin glow men framförallt har den en plumpande  effekt och är kollagenstimulerande. Behandlingen hjälper även på sikt och kan göras istället för/i kombination med filler. Bästa effekten fås vid kur på 4-6 behandlingar. PRX T33 går utmärkt att kombinera med microneedling i samma behandling. 

 

Xlash fransserum, maskara och brynserum finns i salongen.

 

Vi är glada att nu ha samarbete med Arya Emami, leg läkare som utför injektioner Restylane, Botox, trådlyft, PRP och ögonlocksplastik. Kontakta oss för mer info och vid bokning av tid Tel 070-8166114. Klicka på bilden för att komma till vårt bokningssystem

 

 

Kom in till vår nya stora ljusa lokal i centrala Borås, mitt på torget! När Du önskar en lugn och skön behandling där Du får vara i fokus.

Varmt välkommen in till Torggatan 19, 2 tr. 

Under Corona har vi begränsade öppettider och vi försöker alltid anpassa oss efter dina behov. Ni kan nå mig på mailen för att komma överens om en tid allt kolla vårt bokningssystem.  info@beautyclinicboras.se

 

Hitta till oss

error: Innehållet är kopieringsskyddet