Aktuellt/Erbjudanden

PRX t33
IPL
Exuviance Radiance Peel

Fredag 29 okt är salongen stängd då jag är på kosmetikmässan i Köpenhamn.

Måndag 1 november är salongen stängd då vi har utbilldning med Dr Belter för att sedan ha kundkväll på salongen.

KUNDKVÄLL 1 november kl 17.30 med Dr Belter. Fina erbjudanden på behandlingar och produkter.  

Föranmälan pga begränsat antal platser. De 10 första anmälda och som kommer får goodiebag

 Anmäl på info@beautyclinicboras.se

MÅNADENS BEHANDLING Caviar Luxury Treatment Ansiktsbehandlingen med det lilla extra. Behandlingen inleds med rengöring, peeling, ånga. Caviar ampull masseras in i huden för att sedan följas av caviarmask och massage med caviar massagecreme. Avslutas med pearl elixir och crème. Caviar elixir är rikt på aminosyror, vitaminer och lipider samt hyaluronsyra för att reparera och stärka huden.  Just nu uppgraderar jag Caviar Luxury Treatment och bjuder på ultraljudsrengöring. Kunden får även med sig en extra caviar ampull värde 100 kr samt en resetub 5 ml med caviar creme. Obs Begränsat antal. 

 

NYHET Under hösten tar jag in HIFU en behandling som är väldigt populär nu! För att utan nålar jobba med att lyfta under hakan, kinder, linjer runt ögonen och linjer på överläppen. Mer information kommer tillsammans med ett fint introduktionserbjudande.

 

Hösten är bra tid för att göra resultatinriktade behandlingar och peelingar. Här erbjuds nålfria avancerade behandlingar som bara kan göras på salong.    Dessa tre behandlingar är smärtfria, snabba och effektiva. Man kan gå tillbaka till arbete direkt, ingen downtime.  Man ska undvika direkt sol i 4 v efter behandling och använda spf 30-50. Tänk på att inte träna, basta eller svettas 24-48 timmar efter behandlingen, det är  alltid bra att planera in din bokade tid. 

1. Exuviance Retinolpeeling. Detta är en A-vitamin peeling som exfolierar och stimulerar bildandet av nya hudceller. Förbättrar hudens struktur och minimerar fina linjer. Passar kunder med pigment, dålig lyster, acne och fet hy. Pris 1295 kr

2. PRXT33 den trendiga behandlingen som alla kändisar pratar om. Detta patenterade serum masseras in i huden med tryck och ger direkt lyster. Den exfolierar och är cellförnyande. Den är återfuktande och reducerar rynkor och linjer. Den återskapar fyllighet i huden och är kollagenstimuerande. Fint resultat redan från första behandlingen men för att ge mer utfyllnad och längre hållbarhet rekommenderas kur på 4-6 behandlingar med 7-10 dagars mellanrum. Kuren rekommenderas att göra 2-3 gånger per år för att bibehålla effekten.  Behandlingen passar åldrad hud, med lite linjer och rynkor. De med torr  hud och dålig lyster, pigmenterad och solskadad hud. Introduktionspris 1495 kr, gäller en gång per kund. Ordpris 1995 kr/behandling.

September har vi kampanj!

Vid köp av kur på 4-6 behandlingar  ges 20% rabatt på ord pris då man betalar hela beloppet direkt. Rabatten dras av i kassan.

3. BioRePeel är en ny TCApeeling som är exfolierande och ökar cellförnyelsen, ökar produktionen av kollagen, elastin och hyaluron i huden. Den minskar fina linjer.  Behandlingen passar kund som vill jobba antiage, solskadad och åldrad hud samt akne och hud med förstorade porer.  Introduktionspris 1495 kr. ord pris 1695 kr.

I alla behandlingar ingår konsultation. 

Du vet väl om att jag nu även kan erbjuda IPL behandlingar med kollagenstimulering och permanent hårborttagning.

 

 

IPL Intensive Pulse Light

Med IPL kan vi göra

*Permanent hårborttagning ansikte, under armar, bikini 

*Stimulera kollagen produktionen i ansiktet för att ge lyft

*Ta bort pigmentförändringar som senil lentigo mm

*Ta bort kärl näsvingar, kinder, rosacea.

*Behandla acne

Varmt välkommen!

Kom in till vår nya ljusa lokal i centrala Borås, mitt på torget! När Du önskar en lugn och skön behandling där Du får vara i fokus.

Vi följer myndigheternas  krav på hygienrutiner och arbetar med munskydd/visir samt ytdesinficerar ytor mellan kunderna. Vi behandlar en kund i taget. Här kan du känna dig trygg!

Varmt välkommen in till Torggatan 19, 2 tr. 

Har ni svårt att hitta tider går det att nå mig på mejladressen så kan vi försöka hjälpa er info@beautyclinicboras.se

 

Hitta till oss

error: Innehållet är kopieringsskyddet