Månadens erbjudanden!

PRX t33
Exuviance Radiance Peel

PRX T 33

PRX-T33 är en ny nålfri behandling som passar alla och kan göras året om. Den  patenterade produkten  masseras in i huden och du kan gå tillbaka till arbetet efter. Behandlingseffekterna du får:

Aktivt ökad cellförnyelse vilket avtar med åldern och vi tappar lyster.

Djupt fuktgivande Nu går vi in i torrare period vilket märks på huden då den blir torrare dels pga värme från element, kallare ute.

Återskapar hudens fyllighet och vitalitet. Man ser efter första behandlingen att man får en fylligare hud och att man ”suddar bort några år”

Reducerar rynkor och linjer

Reducerar oönskade pigmenteringar och främjar jämn hudton.”Boostar” hudens funktioner.

För mig som jobbat i branschen i över 20 år är detta något helt nytt och fördelen att man inte behöver injektioner eller nålar och att behandlingen tar ca 30 minuter är fantastiskt. Detta är en behandling som det pratas mycket om nu i sociala medier, poddar mm så har du inte provat behandlingen passa på! 

Kampanj Kur 3 behandlingar PRX 

Bäst resultat är vid kur; 

Kur 3 behandlingar 4500 kr 

Behandlingarna jobbar på pigmentförändringar och ger mer lyster till huden. Den är både kollagenstimulerande och återfuktande på djupet. Det är en wow-behandling 🙂

TIPS inför din PRXT33 behandling

PRXT33 går jättebra att kombinera med andra behandlingar som microneedling, IPL, injektioner. Gör då PRXT33 behandlingarna först, då den plumpar upp och fyller upp huden inifrån och ut. En del kunder upplever att de inte behöver  lika mycket filler efter PRXkur då huden fått bättre fyllighet i hela ansiktet  efter behandlingen jämfört med innan. Givetvis blir resultatet längre hållbart då man använder bra hudvård med aktiva ingredienser hemma och att man sköter huden dagligen.   Välkommen att boka din PRX-T33 behandling!

 

IPL Intensive Pulse Light

Med IPL kan vi göra

*Permanent hårborttagning ansikte, under armar, bikini 

*stimulera kollagen produktionen i ansiktet för att ge lyft

*Ta bort pigmentförändringar som senil lentigo mm

*Ta bort kärl näsvingar, kinder, rosacea.

*Behandla acne

Nu har jag kurpris på 3 behandlingar. Se bokning för priser.

Månadens Exuviance Behandling Retinol Peel 1095 kr (ord 1395 kr)

Detta är en högeffektiv retinolbaserad peeling. Retinol är en form av A-vitamin som exfolierar och stimulerar bildandet av nya hudceller, förbättrar hudens struktur, minimerar rynkor och jämnar ut hudtonen. Retinol passar även utmärkt för en aknebenägen eller fet hud. Peelingen appliceras på salongen och tvättas av hemma efter hudterapeutens instruktioner.Efter 2-3 dagar kan det uppstå en fjällning som varar i någon dag beroende på hudtyp. Inom en vecka är huden helt återställd med förnyad spänst och smidighet. 

Retinolpeel Kur 3 behandlingar få en nessesär värd 299kr.

Nu 3885 kr (värde 4484 kr)

 

Månadens Behandling;

Jag uppgraderar alla ansiktsbehandlingar 60/75/90 min och bjuder på ultraljudsrengöring för extra lyster och smärtfri portömning.

 

Varmt välkommen!

Kom in till vår nya ljusa lokal i centrala Borås, mitt på torget! När Du önskar en lugn och skön behandling där Du får vara i fokus.

Vi följer myndigheternas  krav på hygienrutiner och arbetar med munskydd/visir samt ytdesinficerar ytor mellan kunderna. Vi behandlar en kund i taget. Här kan du känna dig trygg.

Varmt välkommen in till Torggatan 19, 2 tr. 

Har ni svårt att hitta tider går det att nå mig på mejladressen så kan vi försöka hjälpa er info@beautyclinicboras.se

 

Hitta till oss

error: Innehållet är kopieringsskyddet