Månadens erbjudanden!

PRX t33
IPL
Exuviance Radiance Peel
  • Denna månad vill jag lyfta fram Microneedling behandling. (även kallad micropen, dermapen),  det är bara olika typer av microneedling apparater eller pennor).
  • Denna månad uppgraderar jag behandlingen och bjuder på AHA pensling i samband med microneedlingbehandlingen för att ge ytterligare lyster och ett finare resultat.
  • Syrorna exfolierar och ger fin lyster och microneedling gör små kanaler i huden för att slussa ner aktivt serum.
  • Behandlingen avslutas med en lugnande sheetmask.
  • Microneedling går på djupet och stimulerar kollagen och elastin. Ger mer fasthet i huden och man jobbar  även på att förbättra fina linjer och pigmentförändringar och akneärr (läkta)
  • Behandlingen passar kvinnor och män i alla åldrar. För ett lycket resultat och löngre hållbarhet rekommenderas kur på 6-8 veckor med 4 veckors mellanrum.
  • Efter behandlingen kan huden vara lite röd och blossande det är då viktigt att inte röra området och undvika makeup på 24 tim. Avstå från bastu och träning i 48 timmar. Använda hög solskyddsfaktor och undvika att direkt sola.  

Semesterstängt v 29-30.

 

I augusti kommer fin kampanj på PRX

NYHET!

PRX T 33 

Har Du inte redan provat behandlingen som kändisarna pratar om och som det skrivs om i Femina mm.

Här är ett fint erbjudande

Vi köp av kur på 4 behandlingar får du 20% rabatt på ordinarie pris.NU 6380 kr (rek pris 7980 kr)

Vill du prova PRX T33 en gång går det bra att boka och få erbjudande på introduktionspriset för 1595 kr. Gäller en gång per kund.  Rabatten dras av i kassan vid betalning.

PRX-T33 är en ny nålfri behandling som passar alla och kan göras året om. Den  patenterade produkten  masseras in i huden och du kan gå tillbaka till arbetet efter. Behandlingseffekterna är många!

Aktivt ökad cellförnyelse

Djupt fuktgivande

Återskapar hudens fyllighet och vitalitet. Man ser efter första behandlingen att man får en fylligare hud och att man ”suddar bort några år”

Reducerar rynkor och linjer

Reducerar oönskade pigmenteringar och främjar jämn hudton.”Boostar” hudens funktioner.

För mig som jobbat i branschen i över 20 år är detta något helt nytt och fördelen att man inte behöver injektioner eller nålar och att behandlingen tar ca 30 minuter är fantastiskt. Detta är en behandling som det pratas mycket om nu i sociala medier, poddar mm så har du inte provat behandlingen passa på!

 

Behandlingarna jobbar på pigmentförändringar och ger mer lyster till huden. Den är både kollagenstimulerande och återfuktande på djupet. Det är en wow-behandling 🙂

PRX-PT-woman-300x270.jpg

TIPS inför din PRXT33 behandling

PRXT33 går jättebra att kombinera med andra behandlingar som microneedling, IPL, injektioner. Gör då PRXT33 behandlingarna först, då den plumpar upp och fyller upp huden inifrån och ut. En del kunder upplever att de inte behöver  lika mycket filler efter PRXkur då huden fått bättre fyllighet i hela ansiktet  efter behandlingen jämfört med innan. Givetvis blir resultatet längre hållbart då man använder bra hudvård med aktiva ingredienser hemma och att man sköter huden dagligen.   Välkommen att boka din PRX-T33 behandling!

IPL Intensive Pulse Light

Med IPL kan vi göra

*Permanent hårborttagning ansikte, under armar, bikini 

*Stimulera kollagen produktionen i ansiktet för att ge lyft

*Ta bort pigmentförändringar som senil lentigo mm

*Ta bort kärl näsvingar, kinder, rosacea.

*Behandla acne

NYHET ROSACEA BEHANDLING

Nu kan jag erbjuda en ny behandling på 45 min för rosacea. Behandlingen inleds med rengöring, enzympeel om huden tillåter. Lymfdränage masage enl Dr och avslutas med LED blåsljus som lugnar huden i kombination med sheetmask.

Varmt välkommen!

Kom in till vår nya ljusa lokal i centrala Borås, mitt på torget! När Du önskar en lugn och skön behandling där Du får vara i fokus.

Vi följer myndigheternas  krav på hygienrutiner och arbetar med munskydd/visir samt ytdesinficerar ytor mellan kunderna. Vi behandlar en kund i taget. Här kan du känna dig trygg!

Varmt välkommen in till Torggatan 19, 2 tr. 

Har ni svårt att hitta tider går det att nå mig på mejladressen så kan vi försöka hjälpa er info@beautyclinicboras.se

 

Hitta till oss

error: Innehållet är kopieringsskyddet