Erbjudande juni Prova på PRX t33 1595 kr.Gäller en gång per kund. PRXT33 + färgning av fransar o bryn är en snabb quickfix inför bröllop, skolavslutning o semester. Nu 1995 kr rek pris 2445 kr. Lashlift inkl färgning av fransar och bryn, brynformning 10% rabatt under juni nu 810 kr ord pris 900 kr. Följ oss på Instagram och facebook för att se före o efterbilder på PRX och Hifu. Denna kombo ger finfina resultat! Presentkort säljs både i salongen och på hemsidan

Kampanj Erbjudande  C-vitamin behandling förlängt tom 30/6. 

Ansiktsbehandling 45 min C-vitaminboost 650 kr. C-vitamin är en antioxidant som jämnar ut hudtonen och förhindrar solskador och behövs vid kollagenproduktionen. Behandlingen ökar lystern på huden och lyfter och ramar in ögonen och brynen. I behandlingen ingår rengöring, färgning av fransar och bryn, c-vitaminboost och avslutas med dagcreme med solskydd.

Följ oss på sociala medier och se före o efterbilder.

 Tack för att Du stöjder min verksamhet och köper Dina Exuviance produkter via mig. När Du gör det hjälper Du mig att kunna fortsätta ha kvar min salong och erbjuda Dig som kund professionella behandlingar och rådgivning. På min webbshop får du alltid original produkter. Du vet väl att Exuviane har över 100 patent så det är viktigt att köpa produkter som säljs via godkända kanaler och inte kopior vilket säljs billigt på en del sidor. I salongen och på min hemsida finns bara äkta Exuviance! Salongen är Brand Ambassador för exuviance. 

Varmt välkommen!

PRX t33
IPL
Exuviance Radiance Peel

Kom in till vår ljusa lokal i centrala Borås, mitt på torget! När Du önskar en lugn och skön behandling där Du får vara i fokus.

Vi följer myndigheternas  krav på hygienrutiner och arbetar med munskydd/visir samt ytdesinficerar ytor mellan kunderna. Vi behandlar en kund i taget. Här kan du känna dig trygg!

Varmt välkommen in till Torggatan 19, 2 tr. 

Har ni svårt att hitta tider går det att nå mig på mejladressen så kan vi försöka hjälpa er info@beautyclinicboras.se

Hitta till oss