Månadens ansiktsbehandling C-vitamin boost inkl färgning av fransar o bryn. 

 Unna Dig en skön ansiktsbehandling med C-vitamin Boost. C-vitamin är en antioxidant som hjälper huden att återfå sin lyster, minimerar pigmenteringar och minskar fina linjer. Behandlingen inleds med skön rengöring, färgning av fransar och bryn, brynvax. Härlig ånga och smärtfri portömning med ultraljudsrengöring. Inslussning av första fuktmasken som boostas med extra C-vitamin extrakt. Denna månad bjuder jag på dubbelmask, dvs  Exuviance specialmask, sheetmasken som även kallas ”guldmasken”- för den är Guld värd då den återfuktar huden och har en utslätande effekt. Boka månadens behandling så bjuder jag på extra sheetmask i behandling. Nu 1250 kr ord pris 1500 kr. Erbjudandet förlängt och gäller behandling april. 

Månadens behandling April Prova på PRX T33 1500 kr (ord 1995kr) 

PRX T33 är den nya nålfria behandlingen där det patenterade serumet masseras in i huden. Redan efter första behandlingen ser man en ny lyster och naturlig glow i huden

  • Reducerar rynkor och linjer
  • Ökar cellförnyelsen
  • Är djupt återfuktande
  • Återskapar hudens fyllighet och vitalitet
  • Reducerar oönskade pigmenteringar 
  • Kollagen+ elastin-stimulerande

Prova på PRX t33 för 1500 kr (gäller en gång per kund) 

Vid kur  (3-4 behandlingar)får man en mer djupgående effekt med synligare resultat tack vare att serumet återfuktar huden och plumpar den inifrån. PRX T33 är  kollagen- och elastin-stimulerande vilket minimerar rynkor och linjer och gör dem mindre och mjukare.

Köp PRX T33 kur 3 behandl 4500 kr (ord 5985kr)

Bild före och efter kur PRX T33

Betalning bara med Swish

 

Presentkort går att köpa i salongen på valfritt belopp och på hemsidan. Kom ihåg att göra egen utskrift om Du gör det via hemsidan. 

Varmt välkommen!

 

Här kan Du använda Ditt friskvårdsbidrag.

Du kan läsa mer om varje behandling under Friskvård

Ansiktsbehandling Friskvård 40 min är för Dig som vill ha lite ompyssling och få en kombination av en kortare ansiktsbehandling med rengöring, enzympeeling och inslussning av mask med lätt massage/reiki. Nu 790 kr (ord 890 kr)Detta är en ny ansiktsbehandling som följer skatteverkets krav på friskvård.

Du kan välja att lägga till portömning, ånga och ultraljudsrengöring för 300 kr 15 min eller frans och brynfärg och form 390 kr +15 min (ord 490 kr) Lägg till båda för 600 kr 30 min. (ord 690 kr) obs skriv  i kommentaren så jag kan lägga till mer tid, förutsätter att ej kund bokat direkt efter

Prova på Reiki 25 min.

Reiki är en holistisk behandlingsform och är godkänd som friskvård.  Reiki upplevs som avslappnande och rogivande och studier visar på smärtlindring. Kunderna upplever värme och att de går ner i varv och blir lugnare. Just nu kan du prova reiki för 550kr kr eller lägg till det i din ordinarie behandling 550 kr Ord pris 650kr. 

Just Nu finns inga lediga tider för massage då Anette är på flera olika arbetsplatser. 

OBS Friskvårdsbidrag gäller ej på Botox eller fillers då det inte är friskvård och är INTE godkänt enl skatteverket. 

NYHET Meline Expert på hyperpigmentering.

 

Bild före o efter hemmakur och behandling på salong.

MeLine är den första och enda serien som har specialiserat sig på behandling av ojämn hudton och mörka fläckar. Kliniska studier visar att MeLine kan reducera en synlig ojämn hudton med upp till 90-95 %  inom 60-90 dagar.  MeLines hemvårdsprodukter har den unika förmågan att behandla befintliga hyperpigmenteringar samt att förebygga att ny uppkommer med hjälp av mycket potenta ingredienser som hämmar pigmenteringar och bleker de som redan är synliga.

Då många besväras av pigmenteringar har jag nu tagit in det senaste och bästa för att behandla pigmenteringar som melasma och solfläckar. Just nu 15% rabatt på day+night+mask. Obs begränsat antal.  Dessa produkter ger verkligen resultat efter 60-90 dagar! Pigmenteringarna reduceras mellan 90-95 % i kombination med salongsbehandling, vilket är helt fantastiskt!

Hemprodukterna kan kombineras med behandling på salong vilket ger snabbare resultat men går även att kombinera med övriga produkter. 

Nu Introduktonspris MeLine behandling 1990 kr. 

För att uppnå optimala och snabbare resultat, rekommenderar vi att inkludera MeLine® klinikbehandlingar i ditt hudprogram.  Det bör utföras en behandling/månad under 2-3 månader. Behandlingen tar 45 minuter och du upplever inget obehag eller smärta, endast en lätt värmekänsla. Det är viktigt att du skyddar huden ordentligt de nästkommande 4-7 dagarna efter klinikbehandlingen. Endast fuktgivande och solskydd ska användas. Därefter återupptar du ditt hudprogram igen med de aktiva produkterna fram till nästa behandling. 

Introduktionspris på MeLine behandling 1990 kr (ord pris 2490kr)

Välkommen!

PRX t33
HIFU
Exuviance Radiance Peel

Här på salongen kan Du få tid för återhämtning och en lugn och skön behandling. Här är Du som kund i fokus och Du blir väl omhändertagen. 

Varmt välkommen in till Torggatan 19, 2 tr, i hörnet av stora torget i Borås. 

Har ni svårt att hitta tider går det att nå oss på mejladressen så kan vi försöka hjälpa er info@beautyclinicboras.se

Hitta till oss