PRX T 33

PRX-T33 är en ny nålfri behandling sompassar alla och kan göras året om. Den  patenterade produkten  masseras in i huden och du kan gå tillbaka till arbetet efter.

Behandlingseffekter

Aktivt ökad cellförnyelse (vilket avtar med åldern och vi tappar lyster.

Djupt fuktgivande. (Nu går vi in i torrare period vilket märks på huden.

Återskapar hudens fylligheto ch vitalitet. (Man ser efter första behandlingen att man får en fylligare hud och att man ”suddar bort några år”

Reducerar rynkor och linjer

Reducerar oönskade pigmenteringar och främjar jämn hudton.

”Boostar” hudens funktioner.

För mig som jobbat i branschen i över 20 år är detta något helt nytt och fördelen att man inte behöver injektioner eller nålar och att behandlingen tar ca 30 minuter är fantastiskt. Detta är en behandling som det pratas mycket om nu i sociala medier, poddar mm så har du inte provat behandlingen passa på! Bilda dig en engen uppfattning och se själv resultatet! Välkommen!

Nu har jag introduktionspris på en behandling för 1595 kr (ord pris 1995 kr)

Bäst resultat är vid kur; 

Kur 3 behandlingar 4500 kr (ord pris 3 behandlingar 5985 kr).

Behandlingarna jobbar på pigmentförändringar och ger mer lyster till huden. Den är både kollagenstimulerande och återfuktande på djupet. Det är en wow-behandling 🙂

TIPS inför din PRXT33 behandling

PRXT33 går jättebra att kombinera med andra behandlingar som microneedling, IPL, injektioner. Gör då PRXT33 behandlingarna först, då den plumpar upp och fyller upp huden inifrån och ut. En del kunder upplever att de inte behöver  lika mycket filler efter PRXkur då huden fått bättre fyllighet i hela ansiktet  efter behandlingen jämfört med innan. Givetvis blir resultatet längre hållbart då man använder bra hudvård med aktiva ingredienser hemma och att man sköter huden dagligen.   Välkommen att boka din PRX-T33 behandling!

IPL Intensivt pulserande ljus.

Nu har vi kampanj på IPL behandlingar. IPL och diatermi är de enda sätt man kan permanent få bort oönskad hårväxt både i ansiktet och på kroppen. Fördelarna med  att göra IPL för permanent hårborttagning/hårreducering är att man kommer åt större ytor på kort tid, då epilering passar bättre för enstaka strån i ansiktet. Alla behandlingarna med IPL börjar med en konsultation för att du ska få reda på hur behandlingen går till och vad du kan förvänta dig. De 300 kr för konsultationen dras  sedan av vid bokning/betalning av behandling.

Kampanjpris nu är 15% på  behandlingar för borttagning av kärl och pigment i ansiktet. 

Kampanj vid kur av minst 3 behandlingar är 25% av ordinarie pris för kollagenstimulering och permanent hårborttagning/hårreducering

 

 

Prova på ultraljudsrengöring /diamantslipning i ansiktsbehandling

Fördelar med ultraljudsrengöring:

Ultraljudsrengöring är att man får enkelt bort pormaskar utan att behöva klämma, huden blir ren och får ny lyster. Inslussning av fuktmask för att hyaluron dvs fuktbindaren kommer djupare ner i huden och porerna drar ihop sig. Resultatet blir ny ren hud med mer lyster och ett litet lyft.

Ansiktsbehandling med diamantslipning

Fördelarna med diamantslipning är att det är en effektiv peeling som  snabbt avlägsnar döda hudceller  och sätter igång blodcirkulationen , huden blir ren och får en fin lyster, man kan jobba extra på områden där man har pigmenteringar eller acne ärr. Huden upplevs jämnare pigmenterad och man kan reducera follikelstorleken, dvs huden blir mer finporig. Huden blir mjukare och mer elastisk. 

Varm välkommen!

Kom in till vår nya ljusa lokal i centrala Borås, mitt på torget! När Du önskar en lugn och skön behandling där Du får vara i fokus.

Tillhör du riskgrupp så ordnar vi så att du har hela salongen för dig själv vid behandling. Uppge riskgrupp vid bokning. 

Varmt välkommen in till Torggatan 19, 2 tr. 

Har ni svårt att hitta tider går det att nå mig på mejladressen så kan vi försöka hjälpa er info@beautyclinicboras.se

 

Hitta till oss

error: Innehållet är kopieringsskyddet