Aktuellt/Erbjudanden

PRX t33
IPL
Exuviance Radiance Peel

Nyheter 2023!

Reiki är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid smärta, stress och spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på det egna energiförrådet. Jag jämför det med att man fyller på sitt eget batteri. Behandlingarna upplevs som varma och avslappnande och väldigt behandliga och aktiverar kroppens egna ”måbrahormoner”. Reiki går under friskvård. Jag lägger in reiki i ansiktsbehandlingarna men det går även bra att boka in en helbehandling för kroppen. Kunden har kläderna på sig under hela behandlingen (det är inte massage).Pova på behandling februari  30 min 390 kr. Ord pris 50 min 790 kr.   Vill du veta mer se www.reikiforbundet.se

  • PRXT33 den trendiga behandlingen som alla kändisar pratar om. Detta patenterade serum masseras in i huden med tryck och ger direkt lyster. Den exfolierar och är cellförnyande. Den är återfuktande och reducerar rynkor och linjer. Den återskapar fyllighet i huden och är kollagenstimuerande. Fint resultat redan från första behandlingen men för att ge mer utfyllnad och längre hållbarhet rekommenderas kur på 4-6 behandlingar med 7-10 dagars mellanrum. Kuren rekommenderas att göra 2-3 gånger per år för att bibehålla effekten.  Behandlingen passar åldrad hud, med lite linjer och rynkor. De med torr  hud och dålig lyster, pigmenterad och solskadad hud. 
  •  Ökad cellförnyelse 
  • Djupt fuktgivande 
  • Återskapar hudens fyllighet och vitalitet.
  • Man ser efter första behandlingen att man får en fylligare hud och att man ”suddar bort några år”
  • Reducerar rynkor och linjer
  • Reducerar oönskade pigmenteringar och främjar jämn hudton.”Boostar” hudens funktioner.

 

 Kampanj februari 

Köp kur på 4 behandlingar så uppgraderar jag behandlingarna till 45 minuter och lägger in kollagenstimulerande ledljus samt återfuktande mask samt i priset ingår eftervårdande kräm värde 720 kr+ färgning av fransar o bryn i samband med första behandlingen.  Pris 7980 kr värde 9950 kr. Begränsat antal. 

Det är en wow-behandling! Se mina före o efterbilder på instagram!

PRX-PT-woman-300x270.jpg

På min webbshop får du alltid original produkter. Du vet väl att Exuviane har över 100 patent så det är viktigt att köpa produkter som säljs via godkända kanaler och inte kopior vilket säljs billigt på en del sidor. I salongen och på min hemsida finns bara äkta Exuviance!

Varmt välkommen!

Kom in till vår ljusa lokal i centrala Borås, mitt på torget! När Du önskar en lugn och skön behandling där Du får vara i fokus.

Vi följer myndigheternas  krav på hygienrutiner och arbetar med munskydd/visir samt ytdesinficerar ytor mellan kunderna. Vi behandlar en kund i taget. Här kan du känna dig trygg!

Varmt välkommen in till Torggatan 19, 2 tr. 

Har ni svårt att hitta tider går det att nå mig på mejladressen så kan vi försöka hjälpa er info@beautyclinicboras.se

Hitta till oss