Aktuellt/Erbjudanden

PRX t33
IPL
Exuviance Radiance Peel

Erbjudande MAJ/Morsdag   Caviar Luxury Treatment 75 min 

Caviar Luxury Treatment är en signaturbehandling när man vill ha det lilla extra. Behandlingen inleds med rengöring, hudanalys, exfoliering och ånga. Caviar ampull masseras in i huden och följs av caviarmask och massage med caviar massage crème. Behandlingen avslutas med caviar pearl elixir och creme. Caviar elixir är rikt på aminosyror,vitaminer och lipider samt hyaluronsyra för att reparera och stärka huden. Behandlingen ökar lyster på huden och efter exfoliering kan serum och kräm få möjlighet att gå in djupare i huden för att reparera och jämna ut fina linjer och rynkor.  Under maj bjuder jag på färgning av fransar och bryn i samband med ansiktsbehandlingen. Ord pris 1845 kr. För bilder före och efter behandling, se sociala medier som instagram och Facebook.

 

PRX T33 den nålfria antiagebehandlingen PROVA NU FÖR 1500 kr (ord pris 1995).

I behandlingen ingår rengöring, PRX som masseras in i huden, eftervårdande sheetmask samt hemvårdsprodukter! 

 PRXT33 den trendiga behandlingen som alla kändisar pratar om och som det skrivs mycket om i sociala medier och i veckotidningar.  Detta patenterade serum masseras in i huden med tryck och ger direkt lyster. Den exfolierar och är cellförnyande. Den är återfuktande och reducerar rynkor och linjer. Den återskapar fyllighet i huden och är kollagenstimuerande. Fint resultat redan från första behandlingen men för att ge mer utfyllnad och längre hållbarhet rekommenderas kur på 4-6 behandlingar med 7-10 dagars mellanrum. Kuren rekommenderas att göra 2-3 gånger per år för att bibehålla effekten.  Behandlingen passar åldrad hud, med lite linjer och rynkor. De med torr  hud och dålig lyster, pigmenterad och solskadad hud.

PRX-T33 är en ny nålfri behandling som passar alla och kan göras året om. Den  patenterade produkten  masseras in i huden och du kan gå tillbaka till arbetet efter. Behandlingseffekterna är många! 

 • Aktivt ökad cellförnyelse 
 • Djupt fuktgivande 
 • Återskapar hudens fyllighet och vitalitet. Man ser efter första behandlingen att man får en fylligare hud och att man ”suddar bort några år”
 • Reducerar rynkor och linjer
 • Reducerar oönskade pigmenteringar och främjar jämn hudton.”Boostar” hudens funktioner.

PRX-PT-woman-300x270.jpg

För mig som jobbat i branschen i över 20 år är detta något helt nytt och fördelen att man inte behöver injektioner eller nålar och att behandlingen tar ca 30 minuter är fantastiskt. Detta är en behandling som det pratas mycket om nu i sociala medier, poddar mm så har du inte provat behandlingen passa på! 

Kampanj på KUR köp 4 behandlingar betala för 3!!

 

TIPS inför din PRXT33 behandling

PRXT33 går jättebra att kombinera med andra behandlingar som microneedling, IPL, injektioner. Gör då PRXT33 behandlingarna först, då den plumpar upp och fyller upp huden inifrån och ut. En del kunder upplever att de inte behöver  lika mycket filler efter PRXkur då huden fått bättre fyllighet i hela ansiktet  efter behandlingen jämfört med innan. Givetvis blir resultatet längre hållbart då man använder bra hudvård med aktiva ingredienser hemma och att man sköter huden dagligen.   Välkommen att boka din PRX-T33 behandling!

 • På salongen kan jag erbjuda flera olika nålfria avancerade behandlingar  som IPL/laser, HIFU, PRX T33   Dessa behandlingar är snabba och effektiva. Man kan gå tillbaka till arbete direkt, ingen downtime.  Man ska undvika direkt sol i 4 v efter behandling och använda spf 30-50. Tänk på att inte träna, basta eller svettas 24-48 timmar efter behandlingen, det är  alltid bra att planera in din bokade tid. 

 

IPL Intensive Pulse Light

Med IPL kan vi göra

*Permanent hårborttagning ansikte, under armar, bikini 

*Stimulera kollagen produktionen i ansiktet för att ge lyft

*Ta bort pigmentförändringar som senil lentigo mm

*Ta bort kärl näsvingar, kinder, rosacea.

*Behandla acne

Nu har jag kurpris vid köp av 3 behandlingar får Du 4;e IPL behandlingen på köpet.

 Se bokning för priser.

 

Erbjudande MAJ

Följ oss på socila medier för att se före och efter bilder samt erbjudanden.

Erbjudanden i MAJ

Microneedling ansikte 

 Vid Mikroneedlingbehandling bjuder jag på AHA-pensling i samband med mikroneedlingbehandlingen. I behandlingen ingår rengöring, AHA-pensling med Exuviance syror vilket tar bort döda hudceller och ger lyster till huden. Därefter microneedling av hela ansiktet. Behandlingen avslutas med en fuktgivande och lugnande sheetmask. Nu 1595 kr. Ord pris 1895 kr.      

 • Stimulerar kollagenet
 • Uppstramning av huden
 • Fastare hud
 • Reducerar förstorade porer
 • Ger ökad lyster av huden
 • Reducerar pigmenteringar och ålders solfläckar
 • Reducerar rynkor och linjer.

Vid microneedling arbetar man med en penna med sterila engångsnålar som gör små mikrokanaler i huden som möjliggör nedsslussning av serum som ex hyaluron. Behandlingen är även kallad Dermapen men då Dermapen registrerade varumärket får inga andra pennor kallas för just detta. Det finns många olika mikroneedling pennor på marknaden utöver Dermapen, som Dr Pen, HyaluronPen mfl. Samtliga pennor fungerar på samma sätt som Dermapen och behandlingen är microneedling.  Vid all microneedling eller nålning använder man  sterila nålar som gör mikrokanaler i huden för att slussa ner serumet/ampullen. Serumen kan innehålla  ämnen som hyaluron,  retinol, c-vitamin mm. På pennan ställer man in djup och hastighet för att jobba på kosmetiskt eller ärr och pigment.  

En auktoriserad hudterapeut vet vilket djup och vilken hastighet som ska användas på de olika områdena. Microneedling/nålning  ger en kontrollerad skada som sätter igång cellregeneringen och reparationen i huden. Behandlingen är kollagen- och elastinstimulerande och ger en yngre hud med bättre spänst. Kunderna upplever ofta att de känner sig finare i huden efter en microneedlingbehandling. Då den är exfolierande kan flagning uppstå inom några dagar.   Behandlingen avslutas alltid  med en lugnande sheetmask.  Huden kan vara lite röd efter men detta lägger sig inom några timmar till ett dygn. Tänk på att undvika träna/svettas/bastu upp till 48 timmar efter behandling. 

Jag jobbar med Dr pen som jag tycker är lite mindre och smidigare än Dermapen samt den nya pennan HyaluronPen som man fyller en ampull med blandat serum för kunden och sedan gör microneedling på huden. Detta underlättar då man inte behöver ta på kundens hud under behandlingen       

                               

Kombinera gärna din microneedling med PRX! Då kan jag erbjuda ett paketpris till 2595 kr. Ord pris 3590 kr. 

 PRX-PT-woman-300x270.jpg

 

Varmt välkommen!

Kom in till vår nya ljusa lokal i centrala Borås, mitt på torget! När Du önskar en lugn och skön behandling där Du får vara i fokus.

Vi följer myndigheternas  krav på hygienrutiner och arbetar med munskydd/visir samt ytdesinficerar ytor mellan kunderna. Vi behandlar en kund i taget. Här kan du känna dig trygg!

Varmt välkommen in till Torggatan 19, 2 tr. 

Har ni svårt att hitta tider går det att nå mig på mejladressen så kan vi försöka hjälpa er info@beautyclinicboras.se

 

Hitta till oss

error: Innehållet är kopieringsskyddet