Caviar luxury treatment 75 min

Caviar luxury treatment är en lyxig ansiktsbehandling med en värmande pomegrantpeeling, ånga och ultraljudsrengöring för smärtfri borttagning av pormaskar och ökad lyster av huden. Caviarampull slussas in och ger fukt och en specialmask blandas till ett härligt fluff som penslas på huden och kapslar in fukten. Behandlingen är återfuktande och revitaliserande och under december bjuder jag på färgning av fransar och bryn i behandlingen. 

Nyhet  Ansiktsbehandling friskvård 40m

 I denna ansiktsbehandling ingår rengöring, enzympeeling, massage/reiki och mask. Pris 650 kr. Detta är en ny ansiktsbehandling som följer skatteverkets krav på friskvård.

Du kan välja att lägga till Portömning,ånga o ultraljudsrengöring 300 kr +15 min Fransar och brynfärg och form 390 kr + 15 min (ord 490kr)                                      Lägg till både portömning + färgning av fransar och bryn 500 kr (ord pris 690kr)

Har du friskvårdsbidrag kvar att utnyttja finns möjlighet att använda det på salongen. Här kan Du göra massage45/60/75/90 minuters massage. Anette är även kopplad till Epassi så massagen går betala med epassi. 

Presentkort går att köpa i salongen på valfritt belopp och på hemsidan. Kom ihåg att göra egen utskrift om Du gör det via hemsidan. 

 

Varmt välkommen!

 

NYHET Me Line Expert på hyperpigmentering

MeLine är den första och enda serien som har specialiserat sig på behandling av ojämn hudton och mörka fläckar. Kliniska studier visar att MeLine kan reducera en synlig ojämn hudton med upp till 90-95 %  inom 60-90 dagar.  MeLines hemvårdsprodukter har den unika förmågan att behandla befintliga hyperpigmenteringar samt att förebygga att ny uppkommer med hjälp av mycket potenta ingredienser som hämmar pigmenteringar och bleker de som redan är synliga.

Då många besväras av pigmenteringar har jag nu tagit in det senaste och bästa för att behandla pigmenteringar som melasma och solfläckar. Just nu 15% rabatt på day+night+mask. Obs begränsat antal.  Dessa produkter ger verkligen resultat efter 60-90 dagar! Pigmenteringarna reduceras mellan 90-95 % i kombination med salongsbehandling, vilket är helt fantastiskt!

Hemprodukterna kan kombineras med behandling på salong vilket ger snabbare resultat men går även att kombinera med övriga produkter. 

Nu Introduktonspris MeLine behandling 1990 kr. 

För att uppnå optimala och snabbare resultat, rekommenderar vi att inkludera MeLine® klinikbehandlingar i ditt hudprogram.  Det bör utföras en behandling/månad under 2-3 månader. Behandlingen tar 45 minuter och du upplever inget obehag eller smärta, endast en lätt värmekänsla. Det är viktigt att du skyddar huden ordentligt de nästkommande 4-7 dagarna efter klinikbehandlingen. Endast fuktgivande och solskydd ska användas. Därefter återupptar du ditt hudprogram igen med de aktiva produkterna fram till nästa behandling. 

Introduktionspris på MeLine behandling 1990 kr (ord pris 2490kr)

Välkommen!

PRX t33
HIFU
Exuviance Radiance Peel

Här på salongen kan Du få tid för återhämtning och en lugn och skön behandling. Här är Du som kund i fokus och Du blir väl omhändertagen. 

Varmt välkommen in till Torggatan 19, 2 tr, i hörnet av stora torget i Borås. 

Har ni svårt att hitta tider går det att nå oss på mejladressen så kan vi försöka hjälpa er info@beautyclinicboras.se

Hitta till oss