Aktuellt/Erbjudanden

PRX t33
IPL
Exuviance Radiance Peel

Erbjudande September

KÖP kur på 4 PRXt33behandlingar  för 6000 kr. Rek pris 7980 kr.  

I behandlingen ingår rengöring, inslussning av det patenterade serum genom massage (nålfri och smärtfri) Avslutande lugnande och återfuktande mask och kräm. I priset ingår hemvårdsprodukter efter behandlingen. Vid kur görs behandlingen var 7-10 dag. Behandlingen tar ca 30 minuter och det går bra att göra det som en lunchbehandling. De första 5 kunderna får en liten gåva. 

Passa på att prova denna magiska kombination av PRXT33 + microneedling för 2500 kr (rek pris 3590 kr)

Behandlingen inleds med PRXT33 som masseras in i huden. Microneedling gör små mikrokanaler i huden och stärker kollagen och återskapar fastheten i huden. PRX tvättas av och du får en skön återfuktande och svalkande sheetmask som lugnar huden. Behandlingen rekommenderas till alla som vill få fin lyster, jobba på att stärka upp huden inifrån och ge den ett litet lyft. Detta är ett prisvärt erbjudande som förenar PRXT33 med microneedling.

 PRXT33 den trendiga behandlingen som alla kändisar pratar om och som det skrivs mycket om i sociala medier och i veckotidningar.  Detta patenterade serum masseras in i huden med tryck och ger direkt lyster. Den exfolierar och är cellförnyande. Den är återfuktande och reducerar rynkor och linjer. Den återskapar fyllighet i huden och är kollagenstimuerande. Fint resultat redan från första behandlingen men för att ge mer utfyllnad och längre hållbarhet rekommenderas kur på 4-6 behandlingar med 7-10 dagars mellanrum. Kuren rekommenderas att göra 2-3 gånger per år för att bibehålla effekten.  Behandlingen passar åldrad hud, med lite linjer och rynkor. De med torr  hud och dålig lyster, pigmenterad och solskadad hud.

PRX-T33 är en ny nålfri behandling som passar alla och kan göras året om. Den  patenterade produkten  masseras in i huden och du kan gå tillbaka till arbetet efter. Behandlingseffekterna är många! 

 • Aktivt ökad cellförnyelse 
 • Djupt fuktgivande 
 • Återskapar hudens fyllighet och vitalitet. Man ser efter första behandlingen att man får en fylligare hud och att man ”suddar bort några år”
 • Reducerar rynkor och linjer
 • Reducerar oönskade pigmenteringar och främjar jämn hudton.”Boostar” hudens funktioner.

PRX-PT-woman-300x270.jpg 

TIPS inför din PRXT33 behandling

PRXT33 går jättebra att kombinera med andra behandlingar som microneedling,  injektioner. Gör då PRXT33 behandlingarna först, då den plumpar upp och fyller upp huden inifrån och ut. En del kunder upplever att de inte behöver  lika mycket filler efter PRXkur då huden fått bättre fyllighet i hela ansiktet  efter behandlingen jämfört med innan. Givetvis blir resultatet längre hållbart då man använder bra hudvård med aktiva ingredienser hemma och att man sköter huden dagligen.   Välkommen att boka din PRX-T33 behandling!

 • På salongen kan jag erbjuda flera olika nålfria avancerade behandlingar  som IPL/laser, HIFU, PRX T33   Dessa behandlingar är snabba och effektiva. Man kan gå tillbaka till arbete direkt, ingen downtime.  Man ska undvika direkt sol i 4 v efter behandling och använda spf 30-50. Tänk på att inte träna, basta eller svettas 48 timmar efter behandlingen, det är  alltid bra att planera in din bokade tid. 

IPL Intensive Pulse Light

Med IPL kan vi göra

*Permanent hårborttagning ansikte, under armar, bikini 

*Stimulera kollagen produktionen i ansiktet för att ge lyft

*Ta bort pigmentförändringar som senil lentigo mm

*Ta bort kärl näsvingar, kinder, rosacea.

*Behandla acne

Följ oss på socila medier för att se före och efter bilder samt erbjudanden.

Exuviance erbjudanden i september.                    Exuviance Retinolpeeling /Radiance peel 1095 kr. (Ord pris 1350 kr). 

Exuviance Retinol Peel är en högeffektiv retinolbaserad peeling. Retinol är en form av A-vitamin som exfolierar och stimulerar bildandet av nya hudceller, förbättrar hudens struktur, minimerar rynkor och jämnar ut hudtonen. Retinol passar alla hudtyper och  alla åldrar som vill föryngra sin hud men det är även utmärkt på acnebenägen eller fet hud då A-vitamin dämpar talg och bakterier som finns i akne. Behandlingen är smärtfri, Retinol känns inte som AHA-syror gör men är mer effektiv. 

I behandlingen ingår rengöring, kort massage med återfuktande mask som sedan tvättas av. Retinolpeeling ligger i små sterila glasflaskor, flaskan öppnas när kunden är på plats och appliceras med pensen över hela ansiktet.  Verkningstiden beror på hudtypen och bestäms under behandlingen. Kunden tvättar sedan av peelingen hemma och följer de rekommendationer som ges.Behandlingen går bara att få på salong. Efter ca 2-3 dagar kan det uppstå fjällning som varar i någon dag beroende på hudtyp. Inom en vecka är huden helt återställd med förnyad spänst och smidighet.

Följ oss på social medier för att se bilder. 

Med månadens behandling vill jag lyfta fram olika behandlingar så Du som kund ska ges möjlighet att prova nyheter 

Microneedling ansikte 

  I behandlingen ingår rengöring, Därefter microneedling av hela ansiktet. Behandlingen avslutas med en fuktgivande och lugnande sheetmask. Nu 1595 kr. 

 • Stimulerar kollagenet
 • Uppstramning av huden
 • Fastare hud
 • Reducerar förstorade porer
 • Ger ökad lyster av huden
 • Reducerar pigmenteringar och ålders solfläckar
 • Reducerar rynkor och linjer.

Vid microneedling arbetar man med en penna med sterila engångsnålar som gör små mikrokanaler i huden som möjliggör nedsslussning av serum som ex hyaluron. Behandlingen är även kallad Dermapen men då Dermapen registrerade varumärket får inga andra pennor kallas för just detta. Det finns många olika mikroneedling pennor på marknaden utöver Dermapen, som Dr Pen, HyaluronPen mfl. Samtliga pennor fungerar på samma sätt som Dermapen och behandlingen är microneedling.  Vid all microneedling eller nålning använder man  sterila nålar som gör mikrokanaler i huden för att slussa ner serumet/ampullen. Serumen kan innehålla  ämnen som hyaluron,  retinol, c-vitamin mm. På pennan ställer man in djup och hastighet för att jobba på kosmetiskt eller ärr och pigment.  

En auktoriserad hudterapeut vet vilket djup och vilken hastighet som ska användas på de olika områdena. Microneedling/nålning  ger en kontrollerad skada som sätter igång cellregeneringen och reparationen i huden. Behandlingen är kollagen- och elastinstimulerande och ger en yngre hud med bättre spänst. Kunderna upplever ofta att de känner sig finare i huden efter en microneedlingbehandling. Då den är exfolierande kan flagning uppstå inom några dagar.   Behandlingen avslutas alltid  med en lugnande sheetmask.  Huden kan vara lite röd efter men detta lägger sig inom några timmar till ett dygn. Tänk på att undvika träna/svettas/bastu upp till 48 timmar efter behandling. 

Jag jobbar med Dr pen som jag tycker är lite mindre och smidigare än Dermapen samt den nya pennan HyaluronPen som man fyller en ampull med blandat serum för kunden och sedan gör microneedling på huden. Detta underlättar då man inte behöver ta på kundens hud under behandlingen       

                               

Kombinera gärna din microneedling med PRX! Då kan jag erbjuda ett paketpris till 2595 kr. Ord pris 3590 kr. 

 PRX-PT-woman-300x270.jpg

Varmt välkommen!

Kom in till vår nya ljusa lokal i centrala Borås, mitt på torget! När Du önskar en lugn och skön behandling där Du får vara i fokus.

Vi följer myndigheternas  krav på hygienrutiner och arbetar med munskydd/visir samt ytdesinficerar ytor mellan kunderna. Vi behandlar en kund i taget. Här kan du känna dig trygg!

Varmt välkommen in till Torggatan 19, 2 tr. 

Har ni svårt att hitta tider går det att nå mig på mejladressen så kan vi försöka hjälpa er info@beautyclinicboras.se

 

Hitta till oss

error: Innehållet är kopieringsskyddet