MeLine

MeLine® är den första och enda hudvårdsserien som har specialiserat sig på behandling av ojämn hudton och mörka fläckar. Produkterna behandlar hyperpigmenteringar som melasma, fräknar och solfläckar. Kliniska studier visar att MeLine® kan reducera en synlig ojämn hudton med upp till 90-95% i loppet av 60-90 dagar.* På salongen finns produkter för hemvårdsprogram som kan göras som kur. Studier visar att kombinationen av produkter och salongsbehandling  ger förbättrat resultat.

MeLine behandling För att uppnå optimala och snabbare resultat, rekommenderar vi att inkludera MeLine® klinikbehandlingar i ditt hudprogram.  Det bör utföras en behandling/månad under 2-3 månader.

Behandlingen tar ca 45 minuter och du upplever inget obehag eller smärta, endast en lätt värmekänsla. Det är viktigt att du skyddar huden ordentligt de nästkommande 4-7 dagarna efter klinikbehandlingen. Endast fuktgivande och solskydd ska användas. Därefter återupptar du ditt hudprogram igen med de aktiva produkterna fram till nästa behandling.

I denna behandling är målet att stimulera hudens egna process att nybilda kollagen, förbättra elasticitet och hudstruktur. Man ser även en gradvis förbättring på rodnad, brustna kärl, pigmenteringar, fina linjer och porstorlek. Huden får en jämnare hudton, blir spänstigare och slätare. Behandlingen görs i kur med minst 4 behandlingar med 3-4 veckors mellanrum för optimalt resultat. För att bevara effekten rekommenderas underhållsbehandlingar 1-2 gånger per år. Det slutliga resultatet ses efter ca 3 månader efter avslutad kur.

Boka IPL ansikte Boka IPL ansikte + hals

Man behandlar effektivt med IPL på solskador och pigmenteringar både i ansiktet, på händer och på övriga kroppen. Behandlingarna görs med 4 v mellanrum och det tar ca 1-4 behandlingar beroende på hur mycket pigmenteringar det är. Efter behandlingen ser man hur pigmenteringen blir mörkare och kommer upp för att så småningom försvinna.

Boka konsultation

Ytliga kärl som cuperoser kinder och näsvingar går bra att behandla med IPL. Det tar ca 2-4 behandlingar med 4 v mellanrum. Kärl brukar behöva upprepade behandlingar då kärlen blir synliga igen men resultatet ses direkt efter behandling.

IPL kärl/Akne/Rosacea 1 område ansikte
IPL kärl/Akne/Rosacea 2 områden ansikte
IPL kur 3 ggr 1 område Kärl/Akne/Rosacea

Man kan dämpa rodnad och inflammation av rosacea och få hudrodnad och kärl att minska. Man kan se effekten redan direkt efter första behandlingen, men beroende på omfattning krävs flera behandlingar.

IPL kärl/Akne/Rosacea 1 område ansikte
IPL kärl/Akne/Rosacea 2 områden ansikte
IPL kur 3 ggr 1 område Kärl/Akne/Rosacea

Värmen som uppstår från ljuset frisätter fria syreradikaler som är bakteriedödande på aknebakterien. Med IPL kan man dämpa inflammationen. Antalet behandlingar är individuellt beroende på omfattningen av akne.

IPL kärl/Akne/Rosacea 1 område ansikte
IPL kärl/Akne/Rosacea 2 områden ansikte
IPL kur 3 ggr 1 område Kärl/Akne/Rosacea

IPL är väldigt effektivt vid borttagande av oönskad hårväxt i ansiktet och på kroppen. Ljusets energi sugs upp och absorberas av håret och hårsäcken. Detta ger en värmeökning i hår och hårsäck vilket gör att det dör och kan inte återbilda nytt hår. Behandlingen ger en permanent reducering, men då det finns många hårsäckar krävs flera behandlingar och man kan inte garantera helt hårfritt resultat då hormonella förändringar, medicinering och vissa sjukdomar kan påverka resultatet. Behandlingskur med 6-8 behandlingar med 4-12 v mellanrum rekommenderas. Men antalet behandlingar är väldigt individuellt.

IPL hårborttagning axill/armhåla
IPL hårborttagning bikini

Avbokningsregler:
Ej avbokad tid eller tid avbokad senare än 24 timmar innan behandlingen debiteras med 500 kr.