Plasmalift – lyft utan kirurgi

Med Plasmaljus görs små prickar i huden som tajtar till huden direkt och hjälper huden stimulera till ny kollagenbildning. Beroende på vilket resultat man vill ha jobbar vi med olika nålar och olika tekniker.

Detta går att göra med plasma

Ögonlockslyft utan kirurgi 

Linjer/rynkor överläpp 

Lipflip utan injektioner

Linjer vid/framför öronen

Kollagennybildningen  pågår  sedan upp till 3 månader efter behandlingen.

Beroende på hur mycket hud man har kan det behövas mer än en behandling, nästa behandling görs tidigast 2 månader efter första behandlingen.

Det är skönt att vara hemma de 4 första dagarna efter ögonlockslyft då huden är tunnare i detta område, sedan kan man återgå till jobbet som vanligt  Efter behandlingen är det väldigt viktigt att man inte ”pillar” på prickarna och enbart använder rekommenderade eftervårdsprodukter!  Rengör hemma med koksalt. Man kan vara ute som vanligt men inte direkt sola på 3 månader och spf 50 ska användas varje dag man är ute.   Återhämtningstiden är  mycket snabbare än vid plastikkirurgi! Boka en tid för konsultation, beloppet för konsultationen dras av vid betalning av behandling. 

Tycker Du detta låter intressant är du välkommen att boka in dig på en kostnadsfri konsultation först. Ann har utbildningarna grund, advanced och Master Artist på Purebeau Fibroblast. Välkommen in!

Här har vi samlat olika bilder från kunder som gjort Purebeau Fibroblastbehandlingar. Detta för att du själv ska kunna se vilka resultat som är möjliga och även hur processen under läkning ser ut.

Behandlingen börjar med att kunden fyller i kundkort. Därefter bäddas man ner i behandlingssängen och får ligga med bedövningssalva.

Efter 40 minuter påbörjas behandlingen med plasmapennan. Behandlingen tar 20-40 minuter beroende på vilket område som ska behandlas.

När behandlingen är klar går kunden hem med hemvårdsprodukter för 3 dagar framåt.

Det går bra att återgå till arbete efter 3 dagar därför rekommenderas att göra behandlingen torsdag, hemma fredag, lördag, söndag och åter på arbetet måndag.

Ibland kan det behövas mer än en behandling beroende på hur mycket hud som ska tajtas/behandlas.  

Boka nu!