Vi vill att du ska få det bästa för dig och din hud. Många tycker det är bekvämt att handla på nätet men då missar ni vår kunskap och riskerar att köpa dyra bra produkter som kanske inte passar för din hud. Det kan trots allt vara skönt att läsa på om produkterna hemma så här hittar du en samling av länkar till våra leverantörer.

Janssen Cosmetics är en exklusiv och resultatinriktad hudvård för sig som bara vill ha det bästa. De finns bara hos utbildade Hudterapeuter och Spaterapeuter för de olika sortimenten av Cosmeceuticals, Body och Wellness & Spa. 
Som distributörer erbjuder de över 300 produkter från Janssen Cosmetics med allt som du som kund behöver för ansikte och kropp!

Exuviance erbjuder ett komplett system av vetenskapligt utvecklade, högeffektiva hudvårdsprodukter med alfa- och polyhydroxisyror kombinerat med de senaste teknologierna och innovationerna.

Hudvårdssystemet har skapats speciellt för att tillgodose behoven hos de konsumenter som inte behöver söka vård hos en hudläkare, men som ändå vill utnyttja fördelarna med ett medicinskt utvecklat hudvårdssystem. Produkterna i Exuviance Skin Care System har tagits fram för att underlätta hudens naturliga exfolieringsprocess. Genom att accelerera exfolieringen och stimulera cellförnyelsen ersätts de döda hudcellerna, som täpper till porerna och ger huden ett matt, torrt och fjälligt utseende, av nya celler som ger en sundare utstrålning. Resultatet blir en hud med ett vackrare, yngre och sundare utseende.

Nu kan du även köpa Exuviance via webben på ett tryggt sätt Du har tillgång till rådgivning via mig även om du handlar via min shop!

Purebeau Fibro blast

En ny kosmetisk Non invasiv behandling med plasmaljus för huduppstramning har utvecklas av Purebeau i Tyskland. Behandlingen som kallas Fibroblast görs främst på ögonområdet och metoden arbetar bara i Epidermis till skillnad från tidigare metoder. Just denna metod är förbehållen hudterapeuter att arbeta med. 

Alex Cosmetic skapar produkter baserat på de finaste och renaste växtbaserade
ingredienser i kombination med unika formuleringar
allt för att säkerställa högsta kvalitet.
Vår historia började redan på 40-talet i Tyskland och grunderna finns
i ört-medicin, kosmetik och nutidens högteknologi.

Alla är vi unika och har olika förutsättningar, vissa av oss har helt enkelt fylliga och långa ögonfransar naturligt. Som tur är finns Xlash Ögonfransserum här för att hjälpa dig på traven! Vi vill ge dig en chans, du ska trots dina förutsättningar kunna få de ögonfransarna du förtjänar och som du alltid drömt om. Ögonfransnäring är en helt naturlig produkt som ger dig fylliga, starka och långa ögonfransar. Om du applicerar den regelbundet kan du till och med se resultat redan efter 28 dagar. 3,8 miljoner kvinnor världen över använder Xlash i sin dagliga hudvårdsrutin – gör som dem och köp din Xlash idag för att få dina drömfransar inom 30 dagar!

Elleebanas lashlift har på kort tid blivit synonymt med just lashlift i Sverige sedan det introducerades sommaren 2016. Elleebanas vätskor är säkra och håller länge. 

error: Innehållet är kopieringsskyddet