Vi vill att du ska få det bästa för dig och din hud. Många tycker det är bekvämt att handla på nätet men då missar ni vår kunskap och riskerar att köpa dyra bra produkter som kanske inte passar för din hud. Det kan trots allt vara skönt att läsa på om produkterna hemma så här hittar du en samling av länkar till våra leverantörer.

Neostrata

Under 2024 kommer Neostrata att finnas på salongen. Mer info kommer

NEOSTRATA är avancerad hudvård från de läkare som upptäckte och tog patent på alfahydroxisyrateknologin (AHA) – en av hudvårdsbranschens absolut största innovationer. De två läkarna är oöverträffade på sitt område, har gjort fortlöpande framsteg, skapat vetenskapliga innovationer och genomfört kliniska studier som har publicerats i ledande medicinska dermatologiska tidskrifter.

Vi är Brand Ambassador! 

Nu kan du även köpa Exuviance via webben på ett tryggt sätt Du har tillgång till rådgivning via mig även om du handlar via min shop!

Dr Belter 

Dr.Belter® är ett professionellt hudvårdsmärke med effektiva resultatinriktade produkter tillverkade av förstklassiga naturliga råvaror och avancerade aktiva ämnen. Dr. Belters exklusiva hudvårdskoncept möter behovet hos den moderna människan som vill ha synbar effekt – men samtidigt konsumera ekologiskt och naturligt.

Märket omfattar ett komplett sortiment med 11 produktserier, mer än 150 produkter, för optimal och metodisk behandling av alla hudtyper och olika hudtillstånd – för såväl professionella behandlingar som hemmabruk.

Dr. Belter har över 40 års erfarenhet inom kosmetisk forskning och utveckling för professionell användning, med försäljning i 35 länder världen över.

På min hemsida webbshop kan du köpa Dr Belters produkter och enkelt få dem hemskickade till dig. 

MeLine

Den första och enda serien som har specialiserat sig på behandling av hyperpigmenteringar. Kliniska och medicinska studier med MeLine visar minskning av pigmentering upp till 90-95% på 60-90 dagar med hemprodukter och salongsbehandling. Med kombinationen av salongbehandling och hemprodukter ser man mycket fina resultat, inte bara på pigmenteringarna utan huden föryngras och får en klarare och fräschare hudton. Jag har jobbat med många märken genom åren och är glad att presentera MeLine. Kollegor i hela Sverige säger samma sak; det blir fina resultat. Vänta inte boka in dig på en konsultation så Du också får vara med. Priset för konsultationen dras av vid köp av behandling eller produkter. Välkommen!

 

Skinclinic 

Skinclinic är ett spanskt hudvårdsmärke som även används i behandling med HydraFacial

Elleebanas lashlift har på kort tid blivit synonymt med just lashlift i Sverige sedan det introducerades sommaren 2016. Elleebanas vätskor är säkra och håller länge.

PRX T33