Epilering/diatermi

Epilering – Borttagning av generande strån i ansiktet

Diatermi – Borttagning av kärl och milier

När vi har hormonella förändringar i kroppen som vid klimakteriet uppkommer ofta mörkare eller ljusa strån som är lite grövre på haka, överläpp, kinder.  Dessa tas enkelt bort med epilering. Med epilering används en steril engångsnål som förs in via strået och med värme oskadliggör man där strået bildas, så det saknar kraft att växa och blir slutligen svagare och försvinner.  Ofta behövs dock några behandlingar innan man ser resultat. Tänk på att inte plocka då det stimulerar till grövre strån.

Vid borttagning av kärl och milier används en steril engångsnål för att ”dutta på milien” Man ser förbättring redan efter första behandlingen men förändringen försvinner inom några dagar av sig själv. Har man väldigt många kan det behövas mer än en behandling. För de flesta kunder räcker dock med en behandling. 

Vid borttagning av skintags, fibrom, solfläckar  mm se cryo. 

Undvik träna, bastu, bad, svettas upp till 48 timmar efter behandling. Området kan bli rött och ibland lite svullet efter, detta går snabbt över. Håll området rent och undvik att ta på det med fingrarna. 

15 minuter.

Epilering; Permanent hårborttagning i ansiktet upp till 10 strån.

Diatermi; Borttagning av skönhetsfläckar milier, skintags och fibrom.

Boka 15 minuter

Avbokningsregler:
Ej avbokad tid eller tid avbokad senare än 24 timmar innan behandlingen debiteras med 500 kr.