Min kunskap och erfarenhet ger dig ett säkert proffesionellt resultat anpassat efter dina egna önskemål. Huden är viktig för din helhetshälsa och varje människa är unik därför gör vi tillsammans anpassningar av behandlingen så den passar just dig och de resultat du vill nå.

Genom åren har jag gått ett stort antal utbildningar inom hudvård och mixen av erfarenhet och nyhet gör att du alltid får en säker men modern behandling. Jag har gesällbrev som hudterapeut och är ansluten till SHR. När du väljer hudterapeut så är det viktigt att den har en godkänd utbildning.

 Fokus ligger på dig som kund och dina behov i form av hudvård. Vid ditt besök diskuterar vi fram vad du vill uppnå för resultat för din hud. Tillsammans skapar vi resultat som framhäver din skönhet

  • CIDESCO Internationell examen hudterapeut                                 
  • IA Internationell Aestetienne
  • Diplomerad massör
  • Hud och SPAterapeut Gilda skolan
  • Medlem i SHR, Sveriges hudterapeuters riksorganisation
  • Gesällbrev
  • Cert SpecialiseradHudterapeut samt uppdatering av cert.
  • Elleebana lashlift
  • Plasma utbildning Purebeau, grundutbildning, advance och årlig uppdatering av certifikat.
  • Mer än 20 års erfarenhet

Givetvis är Beauty Clinic Borås anslutna till branchorganen som kontrollerar att du får en seriös och trygg behandling

SHR:s ansvar är att verka för ett seriöst och kompetent yrkesutövande med ansvarskänsla. Fokus skall ligga på etik, kvalitet samt kundens säkerhet och trygghet. SHR är idag en viktig faktor för yrket och tar ansvar för både utbildning av hudterapeuter och för slutkonsumentens trygghet samt för kommunikation till allmänhet och myndigheter om hudterapeutens arbete. 

SHR utfärdar auktorisation för sina medlemmar vilket innebär att medlemmarna har en garanterat gedigen utbildning och utför professionella behandlingar. De arbetar efter våra etiska regler och innehar alla behandlingsskadeförsäkring.

Varje år anordnar SHR flertalet vidareutbildningar för sina medlemmar. Som SHR-ansluten hudterapeut har en möjlighet att genomföra test för att erhålla gesäll- och mästarbrev samt certifikat för nålepilation, IPL/laser och specialiserad hudterapeut. SHR  belyser viktiga ämnen och aktuella händelser för hudterapeuter så såsom lagändringar, hygienbestämmelser och nya trender i yrket.

 

Förutom att du vet att du går till en auktoriserad hudterapeut med gedigen utbildning så omfattas du dessutom av en behandlingsskadeförsäkring som träder i kraft om du skulle drabbas av en skada, under behandlingen eller till följd av behandlingen.

SHR utfärdar auktorisation för sina medlemmar vilket innebär att medlemmarna har en garanterat gedigen utbildning och utför professionella behandlingar. De arbetar efter våra etiska regler och innehar behandlingsskadeförsäkring. Du som kund kan således känna dig trygg när du väljer en hudterapeut som är medlem i vårt förbund. SHR representerar den svenska sektionen i CIDESCO.  CIDESCO har som främsta uppgift att ta tillvara och utveckla standard och kvalitet inom hudterapeutyrket och närliggande branscher.  CIDESCO sektion Sverige är den tredje största sektionen efter Japan och Kina.

Vårt emblem är din trygghet – välj en hudterapeut som är medlem i SHR.

 

 

Allt sedan 1956 har SHR medlem i den internationella CIDESCO (Comité International d’Esthétique et de Cosmétologie).

CIDESCO grundades 1946 och har sitt säte i Zürich, Schweiz. CIDESCO har som främsta uppgift att ta tillvara och utveckla standard och kvalitet inom hudterapeut yrket och närliggande branscher. CIDESCO har verksamhet i sammanlagt 40 länder i 6 av världsdelarna.

SHR har den äran att få representera Sverige och vi kan stolt konstatera att CIDESCO sektion Sverige är den tredje största sektionen efter Japan och Kina.

President för CIDESCO är Anna-Cari Gund, hon är svenska och aktiv medlem i SHR.

Utbildningar som erbjuder CIDESCO examen finns både i Sverige och utomlands. I länken här hittar du CIDESCO-godkända skolor i Sverige och övriga världen.

På CIDESCO ´s hemsida kan du läsa mer om verksamhet, utbud och hur din salong kan bli CIDESCO ackrediterad.

År 2010 och 2018 stod SHR som värd för CIDESCO:s årliga världskongress, se film här.

 

error: Innehållet är kopieringsskyddet