Friskvård

Friskvård

Nu kan du använda ditt friskvårdsbidrag på salongen.

 

 

Reiki är godkänt som friskvård och är en Japansk healingform som jobbar holistiskt. Reiki är en energiöverföring och studier visar att det hjälper att minska smärta, minska oro och stress och ger välbehag. En del kunder upplever värme, andra en pirrande känsla. Reiki fyller kroppen med ny energi. Jag jämför det med att ladda elbilen. I många länder bla USA och England används Reiki inom sjukvården då man ser att läkningstiden går snabbare efter bland annat operationer.  Du kan lägga till färgning av fransar och bryn, brynvax för 390 kr (ord 490 kr) Det står då separat på kvittot, enligt skatteverkets regler. 

 

Varmt välkommen!

Ansiktsbehandling Friskvård 40 min.  Här bäddas Du ner i behandlingssängen och blir väl ompysslad. Behandlingen inleds med skön rengöring, enzympeeling som milt tar bort döda hudceller och ger ny lyster och fuktmask slussas in med reiki. Reiki ger en skön avslappning och värme vilket minskar spänning och smärta. Du kan välja att lägga till färgning av fransar o bryn 390 kr (ord 490 kr) + 15 min eller  Ånga/ultraljudsrengöring 300 kr +15 min.Både frans- och brynfärg,form  + ånga/ultraljudsrengöring + 30 min ; 590 kr (ord 690 kr) Skriv i kommentaren om Du önskar tillägg så förbereder jag för dessa behandlingar. (Enl skatteverket får inte fransar och bryn eller portömning ingå i friskvård så detta kommer att stå separat på kvittot).

Boka tid

Reiki behandling   helkropp 50 min. Reiki är en japansk healingform som hjälper till avslappning, minskad smärta och upplevs som rogivande och värmande. Där vi har värk och ont blir det stopp i flödet och Reiki hjälper att få upp energinivån och hjälper till självläkning. Reiki är som att boosta inifrån och kunderna  känner hur mina händer blir varma av energiflödet, värmekänslan sprids dit man är stel eller har ont. Reiki är godkänt som friskvård precis som massge Under en Reiki behandling ligger du med kläderna på och reiki utförs över hela kroppen, extra läggs på områden där man har ont/värk där energin blir stagnerad för att få tillbaka flödet och chi igen. I USA och England används Reiki inom sjukvården då studier visar sig att personer som får reiki har snabbare återhämtning än patienter som inte fått Reiki behandling. 

Boka tid

Anette har jobbat heltid som massageterapeut i över 20 år. Hennes mål är att Du som kund ska må bra och bli hjälpt när du kommer till henne för behandling. Anette utövar idrottsmassage, bindvävsmassage, lymfmassage samt koppning. Hon är även utbildad PT och KBT terapeut. Anette är ansluten till epassi så det går bra att betala med epassi för din massage. OBS! pga epassis höga kostnader tillkommer 10% vid betalning med epassi.  Alternativt betalning med swish och redovisa kvittot. 

Klassisk Massage 30/ 45/60/75 min
Lymfmassage 90 min

Boka tid

Kombinationsbehandling Ansiktsbehandling express med rengöring, enzympeeling och reiki/massage inslussning av fuktmask och klassisk massage rygg och nacke. Boka tid

Avbokningsregler:
Ej avbokad tid eller tid avbokad senare än 24 timmar innan behandlingen debiteras med 400 kr.

Spread the word. Share this post!