Ansiktsbehandlingar

Ansiktsbehandling

Du är viktig som kund. I alla ansiktsbehandlingar ingår hudanalys och konsultation och därefter skräddarsys varje behandling för att Du som kund ska få det bästa för Dig. Vill Du behålla den fina lyster och fräschör som vi uppnått från behandlingen rekommenderas kontinuerliga behandlingar var 6-8 vecka helst i kombination med ett individuellt utplockat hemvårdsprogram med noga utvalda hudvårdsprodukter. Huden förändras under livet och under årstiderna därför är det viktigt att emellanåt byta ut eller komplettera  vissa produkter i sin hudvård.

Har Du svårt att välja behandling så boka in Dig på Hudterapeutens val 75 minuter så lägger jag in lite mer apparatur för att höja din upplevelse. 

Detta är en liten salong så här råder lugnet och tystnaden. Så låt dig svepas in under täcket och bli nedbäddad och omhändertagen för en skön stunds avkoppling så får jag välja det bästa för Dig och Din hud. Välkommen!

Välj mellan 60 eller 75 minuter. 

En rengörande och cellförnyande behandling med peeling och djuprengöring. I denna behandling arbetar jag med att exfoliera huden, tillföra huden fukt och näring, förebygga uppkomsten av fina linjer och oregelbundna pigmenteringar samt minska uppkomsten av orenheter. Ingår: Rengöring, hudanalys, peeling, ånga, djuprengöring, massage, mask, ögonkräm, dagkräm (foundation).

Ju längre behandling desto mer hinner jag med och kan lägga in.

Boka 60 minuter
Boka 75 minuter

60 minuter. 

Behandlingen inleds med rengöring och hudanalys. Därefter exfoliering av ansikte och hals. Peeling med peelingmask tar bort döda hudceller och ger lyster. Huden både känns och ser fräschare ut. Ånga med ultraljudsrengöring för att smärtfritt ta bort pormaskar i ansiktet som panna, näsa, haka. När man får bort pormaskar blir huden renare och man får bättre lyster, bättre balans och mindre fet känsla på huden. Massage där fuktmask/antiagemask masseras in. Behandlingen avslutas med kräm och spf.

För att bibehålla resultat från ultraljudsrengöring är det bra att gå på regelbundna behandlingar ca var 6:e vecka.

Vid rosacea görs ingen ånga eller portömning, Istället gör man LED med blått ljus som har en lugnande effekt för att få ner det röda i huden. 

Boka tid

75 minuter.

En klassisk ansiktsbehandling med tillägg av färg och form av fransar och bryn.

En lyxig och avslappnande behandling med peeling och stimulerande massage. I denna behandling arbetar hudterapeuten med att exfoliera huden, tillföra huden fukt och näring, förebygga förekomsten av fina linjer och oregelbunden pigmentering samt minska uppkomsten av orenheter. Behandlingen inkluderar färg och form av fransar och bryn för att ge ögonen ett lyft. Ingår: Rengöring, hudanalys, färg fransar och bryn, vaxning bryn, peeling, ånga, djuprengöring, massage, mask, ögonkräm, dagkräm, BB creme/foundation.

Boka tid

75 minuter.

En lyxig och avslappnande behandling med AHA/PHA-peeling syror som stimulerar cellförnyelsen, exfolierar samt återfuktar och tar bort fina linjer.  Massage med mask och specialmask som lugnar och reparerar huden. I denna behandling arbetar hudterapeuten med att exfoliera huden, tillföra huden fukt och näring, förebygga förekomsten av fina linjer och oregelbunden pigmentering samt minska uppkomsten av orenheter. Behandlingen inkluderar en specialmask som bara kan fås på salong, en serum-mask som intensivt återfuktar och reparerar huden.  Ingår: Rengöring, hudanalys, peeling /AHA-peeling, ånga, djuprengöring med ultraljud. Exuviance guldmask eller annan specialmask, ögonkräm, dagkräm.

Boka tid

Välj mellan 60 eller 75 minuter. 

En skön lyxig ansiktsbehandling. Behandlingen inleds med rengöring och hudanalys. Vid hudanalysen bestäms vad som rekommenderas vid dagens behandling.  Behandlingen skräddarsys efter kundens önskemål och behov. Här är lite av de alternativ som jag väver in i behandlingen. AHA-syror el ånga och djuprengöring med ultraljud, eller färgning av fransar och bryn. Kortare massage eller inslussning av fuktmask med apparatur som ultraljud eller led/blåljus. Borttagning av milier med diatermi eller epilering av enstraka strån. Alt vaxning överläpp/bryn. Beroende på tidsåtgång i de olika momenten kan några el flera av ovanstående läggas in.

Boka tid

En lyxig och avslappnande behandling med AHA/PHA-peeling syror som stimulerar cellförnyelsen, exfolierar samt återfuktar och tar bort fina linjer.  Behandlingen inleds med rengöring och hudanalys, färgning och formning av fransar och bryn. Peeling eller AHA och  ånga med ultraljudsrengöring för att smärtfritt ta bort pormaskar. Massage med mask och specialmask som lugnar och reparerar huden. I denna behandling arbetar hudterapeuten med att exfoliera huden, tillföra huden fukt och näring, förebygga förekomsten av fina linjer och oregelbunden pigmentering samt minska uppkomsten av orenheter. Behandlingen inkluderar en specialmask som bara kan fås på salong, en serum-mask som intensivt återfuktar och reparerar huden.  Ingår: Rengöring, hudanalys, färgning och form av fransar och bryn, peeling /AHA-peeling, ånga, djuprengöring med ultraljud. Exuviance guldmask eller annan specialmask, ögonkräm, dagkräm. Om tid finns kan den kompletteras med någon mer apparatur som inslussning av mask/serum med ultraljud eller LED. 

Mesoduo är en fuktbehandling utan nålar som jobbar med tre tekniker för att slussa ner fukt dvs hyaluron i djupare lager i huden. Elektroporaton en teknik som liknas med elektrostimulering som öppnar små kanaler i cellmembranen och gör att fukten kan slussan ner. Elektroporation fick Nobelpris 2003 och används idag mycket inom sjukvården. Radiofrekvens ökar elasticitet och cirkulationen i huden tillsammans med ultraljud som hjälper att slussa ner fukten i hudlagren. Kombinationen av dessa tre hjälper att bromsa hudens åldrande och öka fukthalten i huden och därmed öka volymförlysten. Behandlingen är helt smärtfri och man upplever små pirrningar i huden, ungefär som djupare massage. Tack vare att behandlingen reparerar hudens fuktförlust upplevs huden smidigare och mer fuktmättad efter en behandling. Behandlingen kan göras en gång per månad för att bibehålla resultatet. Ingår, rengöring, peeling, inslussning av hyaluron med Mesoduo och avslutande mask. 

HydraFacial är den senaste avancerade tekniken för att på ett skonsamt sätt rengöra, exfoliera huden och tillföra fukt och skyddande antioxidanter.

  • Rengör tilltäppta porer
  • Behandlingarna skräddarsys efter kundens hud
  • Hydrafacial återfuktar huden och ger ny lyster
  • Behandlingen förbättrar hudens textur
  • HydraFacial är en ny behandlingsteknik som genom hydradermabrasion (munstycke med vacuum) dammsuger upp orenheter och smuts.

    Skillnaden på diamantslipning (vacuum med torrt munstycke) och HydraFacial är vacuum med vatten i kombination med den rengöring/AHA man har blandat för kunden.  HydraFacial blir då både skonsammare och mer återfuktande och ger mer lyster efter en behandling.  HydraFacial dränerar, peelar, djuprengör, återfuktar och slutligen slussar in serumet på djupet, allt i en och samma behandling. 

    HydraFacial är en ansiktsbehandling som ger omedelbart synliga och kännbara resultat. Detta är en ny teknik och behandling som har blivit väldigt populär bland kändisar (bland annat Kardashians).

Retinolpeel är en kraftfull A-vitaminsyra som ger avflagning inom 2-4 dagar.
Behandlingen ger ökad lyster, minskar fina linjer, minskar pigmentering och torkar ut akne och fet hud.

BioRePeel är en biostimulerande peeling som innehåller en cocktail av vitaminer och syror, serumet masseras in i huden (liknande PRXT33)och tvättas därefter av. Biorepeel har följande egenskaper:

– Främjar cellförnyelsen genom att exfoliera hudens översta lager.
– Eliminerar döda hudceller.
– Minskar porer.
– Rengör och syresätter huden.
– Stimulerar kollagenproduktionen.
– Minskar pigment.
– Anti-aging effekt och minskar fina linjer.- Behandlar akne.
– Återfuktar huden.

Diamantslipningen ger en ren, och len och slätare hud redan efter första behandlingen. Behandlingen passar Dig som vill ha en jämnare yta/struktur på huden. Diamantslipning hjälper även att få bort pormaskar på näsan och ökar cirkulationen i huden. När man gör kur kan man jobba på att minska synliga porer, minska synliga ärr från acne. När man jobbar på färska acneärr de som är lite röda/blå rek kur på 4-5 behandlingar.

Behandlingen utförs på hel hud, dvs ej vid skadad eller röd/irrriterad/känslig hud.

Boka tid

AHA-kur alla hudtyper

Kur med 4 kortare 30 min behandling med rengöring AHA/PHA syror och fuktmask, dagkräm med spf. En snabb behandling med AHA syror glykolsyra  som exfolierar huden för att ta bort gamla hudceller och ge lyster samt hjälper att minska förekomst av akne.  Kuren passar alla som vill få  lyster men även de med fetare hy och akne. 

AHA-kur antiaging

Kur 4 behandlingar   på 30 minuter. Den fullständiga antiagingkuren som exfolierar och ger lyster, stimulerar cellförnyelsen och minskar linjer.  PHA syror som hjälper huden återfuktas och binda fukten i huden  Behandlingen passar alla som vill ha antiage och för att stärka upp med Exuviance/Neostrata produkter för ytterligare resultat. Ingår Rengöring AHA/PHA syror, återfuktande och syregivande mask, kräm, bbcreme.

Går även att få i kombination med microneedling för ett helt otroligt resultat.

Boka tid

45 minuter. 

Expressbehandling för att få upp ett snabbt glow med  både AHA som exfolierar och ger lyster samt färgning av fransar o bryn, brynvax. Dagcreme. 

Boka tid

30 minuter.

Kort ansiktsbehandling, skräddarsydd inkl. rengöring AHA el peeling/massage el mask avslutande creme.

Boka tid

50 minuter.

Fokus på djuprengöring, ansiktsbehandling ungdom tom 17 år.

Ingår: Rengöring, hudanalys, peeling, ånga, porrengöring, mask och avslutande produkter.

Boka tid

Avbokningsregler:
Ej avbokad tid eller tid avbokad senare än 24 timmar innan behandlingen debiteras med 400 kr.

För dig som vill ha en lyxigare ansiktsbehandling

Marin Collagen Treatment

Marin Collagen Treatment 75 min är en lyxig ansiktsbehandling som innehåller marint collagen och kollagenförstärkare som motverkar minskad vävnadsfasthet och minimerar rynkor.  Den tillför huden collagen samtidigt som den stimulerar den egna kollagenproduktionen. Det marina collagenet lägger sig som en film över huden, binder fukt i huden och minimerar fina linjer. 

Marin Collagen Treatment Pris 1695 kr. 

Caviar LYXURY Ansiktsbehandling 

Caviar Luxury Ansiktsbehandling är en intensiv anti-age behandling. Rynkor reduceras synbart och huden ökar sin elasticitet, mjukhet och lyster.

Caviar Luxury Ansiktsbehandling är en lyxig anti-age behandling. Rynkor reduceras synbart och huden ökar sin elasticitet, mjukhet och lyster. Kaviarextrakt är rik på aminosyror, fettsyror och vitaminer. Detta värdefulla extrakt har en starkt föryngrande effekt, ger fukt, reducerar rynkor och återaktiverar hudens metabolism. Allt för en ungdomligare, slätare och fräschare hud.
I behandlingen ingår härlig rengöring med fruktsyror, peelingmask med pomegrante som har en värmande känsla tillsammans med ånga och ultraljudrengöring vilket gör att huden får nytt liv. Caviar ampull masseras in och följs av en specialmask som blir till ett härligt fluff som penslas på huden och kapslar in fukten och lugnar huden. Detta är en favoritbehandling för många av mina kunder.  

Caviar Luxury Treatment 75 min.

Boka tid

Detox Luxury
Treatment

Detox Luxury Treatment är en ansiktsbehandling som renar på djupet och gör rent varje por i ansiktet. Huden känns otroligt fräsch efter en Detox behandling. 

Detox är förkortning för ”avgiftning”. När det gäller hudvård betyder detox att huden befrias från gifter och slaggprodukter som vi får i oss via osund mat, miljöpåverkan, cigaretter, godis mm.  En Detox Luxury Treatment passar de som har  en hud med förstorade porer och  talgrik hud och pormaskar.  I behandlingen ingår specialprodukter som peeling med bambu som blandas och exfolierar huden, ånga och ultraljudsrengöring, detox ampull går på djupet för att hjälpa rena huden tillsammans med mask med aktivt kol som reglerar talgproduktionen som masseras in.  Behandlingen avslutas med en syregivande ”bubbelmask” Efter behandlingen upplevs huden otroligt ren och klar och ”den andas igen”.

Detox Luxury treatment 90 min.

Boka tid

Komplettera din ansiktsbehandling

Dessa behandlingar ger mycket fina resultat då de kombineras med en ansiktsbehandling och kommer ge Dig en Wow-upplevelse. När Du lägger in någon av nedanstående behandlingar i Din ansiktsbehandling kan Du få ett paketpris. Fråga när Du bokar. 

Spread the word. Share this post!