Ansiktsbehandlingar

Ansiktsbehandling

Du är viktig som kund. I alla ansiktsbehandlingar ingår hudanalys och konsultation och därefter skräddarsys varje behandling för att Du som kund ska få det bästa för Dig. Vill Du behålla den fina lyster och fräschör som vi uppnått från behandlingen rekommenderas kontinuerliga behandlingar var 6-8 vecka helst i kombination med ett individuellt utplockat hemvårdsprogram med noga utvalda hudvårdsprodukter. Huden förändras under livet och under årstiderna därför är det viktigt att emellanåt byta ut eller komplettera  vissa produkter i sin hudvård.

Har Du svårt att välja behandling så boka in Dig på Hudterapeutens val 75 minuter så lägger jag in lite mer apparatur för att höja din upplevelse. 

Detta är en liten salong så här råder lugnet och tystnaden. Så låt dig svepas in under täcket och bli nedbäddad och omhändertagen för en skön stunds avkoppling så får jag välja det bästa för Dig och Din hud. Välkommen!

Välj mellan 60 eller 75 minuter. 

En rengörande och cellförnyande behandling med peeling och djuprengöring. I denna behandling arbetar jag med att exfoliera huden, tillföra huden fukt och näring, förebygga uppkomsten av fina linjer och oregelbundna pigmenteringar samt minska uppkomsten av orenheter. Ingår: Rengöring, hudanalys, peeling, ånga, djuprengöring, massage, mask, ögonkräm, dagkräm (foundation).

Ju längre behandling desto mer hinner jag med och kan lägga in.

Boka 60 minuter
Boka 75 minuter

55 minuter. 

Behandlingen inleds med rengöring och hudanalys. Därefter exfoliering av ansikte och hals. Peeling med peelingmask tar bort döda hudceller och ger lyster. Huden både känns och ser fräschare ut. Ånga med ultraljudsrengöring för att smärtfritt ta bort pormaskar i ansiktet som panna, näsa, haka. När man får bort pormaskar blir huden renare och man får bättre lyster, bättre balans och mindre fet känsla på huden. Massage där fuktmask/antiagemask masseras in. Behandlingen avslutas med kräm och spf.

För att bibehålla resultat från ultraljudsrengöring är det bra att gå på regelbundna behandlingar ca var 6:e vecka.

Vid rosacea görs ingen ånga eller portömning, Istället gör man LED med blått ljus som har en lugnande effekt för att få ner det röda i huden. 

Boka tid

75 minuter.

En klassisk ansiktsbehandling med tillägg av färg och form av fransar och bryn.

En lyxig och avslappnande behandling med peeling och stimulerande massage. I denna behandling arbetar hudterapeuten med att exfoliera huden, tillföra huden fukt och näring, förebygga förekomsten av fina linjer och oregelbunden pigmentering samt minska uppkomsten av orenheter. Behandlingen inkluderar färg och form av fransar och bryn för att ge ögonen ett lyft. Ingår: Rengöring, hudanalys, färg fransar och bryn, vaxning bryn, peeling, ånga, djuprengöring, massage, mask, ögonkräm, dagkräm, BB creme/foundation.

Boka tid

75 minuter.

En lyxig och avslappnande behandling med AHA/PHA-peeling syror som stimulerar cellförnyelsen, exfolierar samt återfuktar och tar bort fina linjer.  Massage med mask och specialmask som lugnar och reparerar huden. I denna behandling arbetar hudterapeuten med att exfoliera huden, tillföra huden fukt och näring, förebygga förekomsten av fina linjer och oregelbunden pigmentering samt minska uppkomsten av orenheter. Behandlingen inkluderar en specialmask som bara kan fås på salong, en serum-mask som intensivt återfuktar och reparerar huden.  Ingår: Rengöring, hudanalys, peeling /AHA-peeling, ånga, djuprengöring med ultraljud. Exuviance guldmask eller annan specialmask, ögonkräm, dagkräm.

Boka tid

Välj mellan 60 eller 75 minuter.

En skön lyxig ansiktsbehandling. Behandlingen inleds med rengöring och hudanalys. Vid hudanalysen bestäms vad som rekommenderas vid dagens behandling.  Behandlingen skräddarsys efter kundens önskemål och behov. Här är lite av de alternativ som jag väver in i behandlingen. AHA-syror el ånga och djuprengöring med ultraljud, eller färgning av fransar och bryn. Kortare massage eller inslussning av fuktmask med apparatur som ultraljud eller led/blåljus. Borttagning av milier med diatermi eller epilering av enstraka strån. Alt vaxning överläpp/bryn. Beroende på tidsåtgång i de olika momenten kan några el flera av ovanstående läggas in.

Boka 60 minuter
Boka 75 minuter

En lyxig och avslappnande behandling med AHA/PHA-peeling syror som stimulerar cellförnyelsen, exfolierar samt återfuktar och tar bort fina linjer.  Behandlingen inleds med rengöring och hudanalys, färgning och formning av fransar och bryn. Peeling eller AHA och  ånga med ultraljudsrengöring för att smärtfritt ta bort pormaskar. Massage med mask och specialmask som lugnar och reparerar huden. I denna behandling arbetar hudterapeuten med att exfoliera huden, tillföra huden fukt och näring, förebygga förekomsten av fina linjer och oregelbunden pigmentering samt minska uppkomsten av orenheter. Behandlingen inkluderar en specialmask som bara kan fås på salong, en serum-mask som intensivt återfuktar och reparerar huden.  Ingår: Rengöring, hudanalys, färgning och form av fransar och bryn, peeling /AHA-peeling, ånga, djuprengöring med ultraljud. Exuviance guldmask eller annan specialmask, ögonkräm, dagkräm. Om tid finns kan den kompletteras med någon mer apparatur som inslussning av mask/serum med ultraljud eller LED.

Boka 90 minuter

60 minuter.

Mesoduo är en fuktbehandling utan nålar som jobbar med tre tekniker för att slussa ner fukt dvs hyaluron i djupare lager i huden. Elektroporaton en teknik som liknas med elektrostimulering som öppnar små kanaler i cellmembranen och gör att fukten kan slussan ner. Elektroporation fick Nobelpris 2003 och används idag mycket inom sjukvården. Radiofrekvens ökar elasticitet och cirkulationen i huden tillsammans med ultraljud som hjälper att slussa ner fukten i hudlagren. Kombinationen av dessa tre hjälper att bromsa hudens åldrande och öka fukthalten i huden och därmed öka volymförlysten. Behandlingen är helt smärtfri och man upplever små pirrningar i huden, ungefär som djupare massage. Tack vare att behandlingen reparerar hudens fuktförlust upplevs huden smidigare och mer fuktmättad efter en behandling. Behandlingen kan göras en gång per månad för att bibehålla resultatet. Ingår, rengöring, peeling, inslussning av hyaluron med Mesoduo och avslutande mask. 

Boka 60 minuter

60 minuter.

HydraFacial är den senaste avancerade tekniken för att på ett skonsamt sätt rengöra, exfoliera huden och tillföra fukt och skyddande antioxidanter.

  • Rengör tilltäppta porer
  • Behandlingarna skräddarsys efter kundens hud
  • Hydrafacial återfuktar huden och ger ny lyster
  • Behandlingen förbättrar hudens textur

HydraFacial är en ny behandlingsteknik som genom hydradermabrasion (munstycke med vacuum) dammsuger upp orenheter och smuts.

Skillnaden på diamantslipning (vacuum med torrt munstycke) och HydraFacial är vacuum med vatten i kombination med den rengöring/AHA man har blandat för kunden.

HydraFacial blir då både skonsammare och mer återfuktande och ger mer lyster efter en behandling.
HydraFacial dränerar, peelar, djuprengör, återfuktar och slutligen slussar in serumet på djupet, allt i en och samma behandling. 

HydraFacial är en ansiktsbehandling som ger omedelbart synliga och kännbara resultat. Detta är en ny teknik och behandling som har blivit väldigt populär bland kändisar (bland annat Kardashians).

Boka 60 minuter

30 minuter.

Retinolpeel är en kraftfull A-vitaminsyra som ger avflagning inom 2-4 dagar.
Behandlingen ger ökad lyster, minskar fina linjer, minskar pigmentering och torkar ut akne och fet hud.

Boka 30 minuter

15 minuter.

Biorepeel ansikte, hals och dekolletage.

Boka 15 minuter

45 minuter.

Diamantslipningen ger en ren, och len och slätare hud redan efter första behandlingen. Behandlingen passar Dig som vill ha en jämnare yta/struktur på huden. Diamantslipning hjälper även att få bort pormaskar på näsan och ökar cirkulationen i huden. När man gör kur kan man jobba på att minska synliga porer, minska synliga ärr från acne. När man jobbar på färska acneärr de som är lite röda/blå rek kur på 4-5 behandlingar.

Behandlingen utförs på hel hud, dvs ej vid skadad eller röd/irrriterad/känslig hud.

Boka 45 minuter

30 minuter.

Detta är Kuren för Dig som använder aktiva produkter hemma och vill få en snabbare lyster genom att kombinera med korta behandlingar på salongen. Kuren minimerar fina linjer, ökar lyster på huden genom AHA syror som exfolierar och PHA syror som binder fukten i huden och C-vitamin som är en antioxidant som hjälper huden få lyster. Kur med 3 kortare 30 min behandling med rengöring pensling av milda syror i kombination med C-vitamin och fuktmask, dagkräm med spf. Behandlingen tar  mjukt bort gamla hudceller och  sätter igång celllregenereringen samt hjälper att minska förekomst av akne.  Kuren passar alla som vill få upp en naturlig lyster men även  fetare hy och akne då den är talgbalanserande. ord pris 2070 kr.  Kampanjpris 1800 kr.

Boka 30 minuter

45 minuter.

Ansiktsbehandling express för dig som snabbt vill ha lyster och fixa fransar och bryn. I behandlingen ingår rengöring, AHA pensling/enzympeel  samt färgning av fransar och bryn, brynformning med brynvax. Denna behandling kan göras för att bevara färg på fransar och bryn och mellan ansiktsbehandling de mer djuprengörande ansiktsbehandlingarna. 

Boka 45 minuter

30 minuter.

Kort ansiktsbehandling, skräddarsydd inkl. rengöring AHA el peeling/massage el mask avslutande creme.

Boka tid

50 minuter.

Fokus på djuprengöring, ansiktsbehandling ungdom tom 17 år.

Ingår: Rengöring, hudanalys, peeling, ånga, porrengöring, mask och avslutande produkter.

Boka tid

Avbokningsregler:
Ej avbokad tid eller tid avbokad senare än 24 timmar innan behandlingen debiteras med 400 kr.

Komplettera din ansiktsbehandling

Dessa behandlingar ger mycket fina resultat då de kombineras med en ansiktsbehandling och kommer ge Dig en Wow-upplevelse. När Du lägger in någon av nedanstående behandlingar i Din ansiktsbehandling kan Du få ett paketpris. Fråga när Du bokar. 

Spread the word. Share this post!