Huden är vårt största organ och man kan läsa av så mycket i huden som kost, hormoner, känslighet, klimatpåverkan. Huden ändras med vår ålder och detta påverkar också vår huds elasticitet och lyster. Detta och mer tar jag hänsyn till vid en ansiktsbehandling. Därför blir varje ansiktsbehandling unik- precis som du och därför kan behandlingen skilja sig från gång till gång.

Om man vill ha en fin lyster på din hud rekommenderar vi ansiktsbehandling var 6:e vecka. Det finns de som har en fräsch hy som klarar sig med färre gånger per år men att ta hand om sitt ansikte är även en stunds avkoppling och egenvård. Varje gång du går är bättre än inga. 

Gemensamt för varje behandling på 60 min/ 75 min och 90 min  är att följande ingår; Rengöring, hudanalys,  peeling/exfoliering, ånga/varm handduk, djuprengöring, brynplock, akupressur, lymfdränage o massage därefter mask efter hudtyp, kräm, ögonkräm, bbcreme.

Behandlingstider att välja mellan  klicka på rubriken för att läsa mer

60 minuters

En rengörande och cellförnyande behandling med peeling och djuprengöring. I denna behandling arbetar jag med att exfoliera huden, tillföra huden fukt och näring, förebygga uppkomsten av fina linjer och oregelbundna pigmenteringar samt minska uppkomsten av orenheter. Ingår: Rengöring, hudanalys, peeling, ånga/handduk, djuprengöring, massage, mask, ögonkräm, dagkräm (foundation)

Klassisk ansiktsbehandling inkl rengöring, hudanalys, brynfärg, plockning bryn, exfoliering, ånga, djuprengöring, massage och avslutande mask, dagkräm.

Klassisk ansiktsbehandling inkl rengöring, hudanalys, fransfärg, plockning bryn, exfoliering, ånga, djuprengöring, massage, mask, dagkräm.

Klassisk ansiktsbehandling inkl rengöring, hudanalys, brynfärg och vaxning bryn, exfoliering, ånga, djuprengöring, massage, mask, dagkräm.

Ultraljud är en modern teknik med lågfrekventa ljudvågor. Ultraljud passar alla hudtyper I ansiktsbehandling har det många positiva effekter på föryngring och förbättring av hudens utseende samt möjligheten att med ultraljud slussa ner aktiva substanser i huden som hyaluron. Ultraljud ökar kollagen och elastinnivån i huden och ger huden fukt, så effekten av en behandling både syns och känns efter första behandlingen.Vid portömning blir det mindre smärtsamt samt går mycket snabbare med hjälp av ultraljuds kavitation. LED Behandling ljus med olika effekter; Rött för att stimulera cellförnyelse o kollagen. Grönt lugnande. Blått balanserar talgfunktion och lugnar acne.

Som vid ansiktsbehandling ingår rengöring, exfoliering el syror, ånga/varm handduk, portömning, kräm. 

75 minuter

Klassisk ansiktsbehandling som ovan men med lite mer tid för djuprengöring eller lite längre massage.

En lyxig och avslappnande behandling med  AHA/PHA-peeling syror som når på djupet för att binda fukt, ta bort fina linjer, stimulerande massage samt specialmask eller algmask. En lyxig och avslappnande behandling med AHA/PHA-peeling och stimulerande massage. I denna behandling arbetar hudterapeuten med att exfoliera huden, tillföra huden fukt och näring, förebygga förekomsten av fina linjer och oregelbunden pigmentering samt minska uppkomsten av orenheter. Behandlingen inkluderar en specialmask som bara kan fås på salong, en serum-mask som intensivt återfuktar, reparerar och beskyddar. Brynen formas för att ge ögonen ett lyft. Ingår: Rengöring, hudanalys, peeling /AHA-peeling, ånga, djuprengöring, formning av bryn, massage av ansikte, hals och dekolltage, C-vitamin ampull, specialmask, ögonkräm, dagkräm, vårdande foundation.

En klassisk  ansiktsbehandling med tillägg av färg och form av fransar och bryn.

En lyxig och avslappnande behandling med peeling och stimulerande massage. I denna behandling arbetar hudterapeuten med att exfoliera huden, tillföra huden fukt och näring, förebygga förekomsten av fina linjer och oregelbunden pigmentering samt minska uppkomsten av orenheter. Behandlingen inkluderar färg och form av fransar och bryn för att ge ögonen ett lyft. Ingår :Rengöring, hudanalys, färg och form av fransar och bryn, peeling, ånga, djuprengöring, ansikts- hals och dekolltagemassage, mask, ögonkräm, dagkräm, BB creme/foundation

90 minuter

Inleds med skön rengöring, peeling eller AHA/PHA syror som effektivt exfolierar och ger lyster alt peeling med mjuk borste, ånga, portömning, färg o form av fransar o bryn, apparatur Galvano; slussa ner fukt hyaluron  djupare i huden,/vacuum stimulera hudens blodgenomströmning och lymfa/LED och ultraljud slussa ner fukt djupare i huden, stimulera kollagen. Skön massage på ansikte, hals och dekolltage, avslutande antiagemask. Dagkräm med spf, ögonkräm.

Som klassisk ansiktsbehandling med rengöring, exfoliering, ånga, djuprengöring,färg och form fransar o bryn,  massage och mask men med utrymme att lägga till apparatur för att jobba med lyster,/inslussning av serum/ stimulera kollagen.  En avslappnande och effektiv behandling med produkter och apparatur anpassat efter ditt behov.

En lyxig och avslappnande behandling med peeling och stimulerande massage. I denna behandling arbetar hudterapeuten med att exfoliera huden, tillföra huden fukt och näring, förebygga förekomsten av fina linjer och oregelbunden pigmentering samt minska uppkomsten av orenheter. Behandlingen inkluderar färg och form av fransar och bryn för att ge ögonen ett lyft. Ingår :Rengöring, hudanalys, färg och form av fransar och bryn, peeling, ånga, djuprengöring, ansikts- hals och dekolltagemassage, mask, ögonkräm, dagkräm, BB creme/foundation. Färg och form av fransar och bryn avslutar denna behandling​

AHA-kurer

Kur 6 behandlingar, 2280 kr. (7:e behandlingen bjuder jag på inom 6 mån) Kortare behandling med rengöring AHA/PHA syror och kräm, bb crème. Passar alla hudtyper

Kur 6 behandlingar, 3300 kr. (7:e behandlingen bjuder jag på inom 6 månader) Den fullständiga antiaging kuren som förebygger och arbetar på solskadad, matt och livlös hy, fina linjer och rynkor. Rengöring AHA/PHA syror, mask, kräm, bbcreme

Går även att få i kombination med microneedling för ett helt otroligt resultat

Korta behandlingar

Kortare behandling där  fokus på ligger på ögon med färg o form av fransar och bryn samt  lättare rengöring och mask. En lunchbehandling, när du har ont om tid men behöver snabb uppfräschning!

Enkel ansiktsbehandling, skräddarsydd inkl rengöring peeling/massage el mask avslutande creme

Fokus på djuprengöring, ansiktsbehandling ungdom tom 18 år, 100 kr rabatt på 60 min /75 min klassisk (kan inte kombineras med andra erbjudanden)            Ingår: Rengöring, hudanalys, peeling/Aha syra, ånga, porrengöring, mask & avslutande produkter.