Alla behandlingar skräddarsys och anpassas efter kundens behov och önskemål. Qick fix kan vara en snabb lösning ibland men för att bibehålla en fin hud med bra lyster och fräschör krävs regelbundna behandlingar och ett uttänkt hemvårdsprogram med rekommenderade produkter. Huden förändras med vår ålder och årstid, vilket gör att din hud kanske behöver andra produkter idag än vad den gjorde för några år sedan.

Gemensamt för varje klassisk ansiktsbehandling  på 60 min/ klassisk ansiktsbehandling 75 min och klassisk ansiktsbehandling 90 min  är att följande ingår; Rengöring, hudanalys,  peeling/exfoliering, ånga, djuprengöring, lymfdränage o massage därefter mask efter hudtyp, kräm, ögonkräm, bbcreme. Ju längre behandling desto mer hinner jag med och kan lägga in. 

Därefter väljer du vad du vill lägga extra fokus på eller vad du önskar. Välj mellan Ansiktsbehadling  75 min färg o form frans  o bryn. I behandlingen ingår rengöring, ånga, portömning, färgning av fransar och bryn, brynvax, massage och mask.  Ansiktsbehandling de luxe 75 min där ingår både AHA glykolsyra som milt exfolierar huden, ånga, portömning, massage och avslutas med exuviance sheetmask med PHA, en fuktbindande syra  som är en av Exuviance patent, fullproppad med härliga återfuktande ämnen. Dessa behandlingar kostar lite mer då de innehåller mer aktiva och kostsamma ingredienser samt tar lite mer tid.  Jag använder oftast någon typ av apparatur i mina behandlingar  tex ultraljudsrengöring vid portömning, ultraljud/led vid känslig hud som rosacea där man vill få ner rodnad. Galvano för inslussning av serum då upptagningsförmågan av serumet  ökar från 15% till 60%. Jag rådgör alltid och förklarar för kunden innan jag använder någon apparatur för att hen ska känna sig trygg och hörd. 

Ansiktsbehandling med ultraljudsrengöring/LEDBehandlingen inleds med rengöring och hudanalys. Därefter exfoliering av ansikte och hals. Peeling med peelingmask tar bort döda hudceller och ger lyster. Huden både känns och ser fräschare ut. Ånga med ultraljudsrengöring för att ta bort pormaskar i ansiktet som panna, näsa, haka. När man får bort pormaskar blir huden renare och man får bättre lyster, bättre balans och mindre fet känsla på huden. Massage med akupressur och lymfdränerande massage där fuktmask/antiagemask masseras in. Behandlingen avslutas med kräm och spf.
För att bibehålla resultat från ultraljudsrengöring är det bra att gå på regelbundna behandlingar ca var 6:e vecka.
Vid rosacea görs ingen ånga eller portömning, Istället gör man LED med blått ljus som har en lugnande effekt för att få ner det röda i rosacea med en sheetmask som återfuktar huden.  

Ansiktsbehandling hudterapeutens val 60 min/ 75 min.En skön lyxig ansiktsbehandling på 75 min. Behandlingen inleds med rengöring och hudanalys. Vid hudanalysen bestäms vad som rekommenderas vid dagens behandling.  Behandlingen skräddarsys efter kundens önskemål och behov. Här är lite av de alternativ som jag väver in i behandlingen. AHA-syror el ånga och djuprengöring med ultraljud, eller färgning av fransar och bryn. Kortare massage eller inslussning av fuktmask med apparatur som ultraljud eller led/blåljus. Alt vaxning överläpp/bryn.  Beroende på tidsåtgång i de olika momenten kan några av ovanstående läggas in.

Exuviance Retinolpeel med Avitamin. En kraftfullt exfolierande peeling som revitaliserar huden. Peelingen är exfolierande och man får fjällning dag 2-4.
I behandlingen ingår rengöring, lätt massage med antiage/fuktmask. Avtvätt av mask och pensling med Retinolpeeling. Peelingen tvättas sedan av hemma efter 6-8 timmar. Obs följ hemvårdsrekommendationerna efter behandlingen.

Jag kan idag erbjuda allt från sköna  och lyxiga ansiktsbehandlingar och en stunds avkoppling till avancerade  och resultatinriktade kurer och behandlingar som plasma ögonlockslyft utan kirurgi, microneedling, (Dermapen), diamantslipning HIFU dvs  högt intensivt fokuserat ultraljud som jobbar med kollagenstimulering där en förbättring ses efter första HIFU behandlingen.  IPL  även kallat Intensive Pulse Light är en snällare variant än laser. IPL används ofta för kollagenstimulering och borttagande av kärl och pigment men även känt för permanent hårborttagning. Mer information om HIFU och IPL finner du under Aktuellt. 

Vill man boosta huden extra går det jättebra att kombinera vissa behandlingar som AHA+microneedling. PRX+microneedling. Lägga in HIFU eller IPL i en vanlig klassisk ansiktsbehandling för att stimulera kollagenet och ge det en extra skjuts. När man lägger in HIFU, IPL, Microneedling som komplement i en ansiktsbehandling har jag möjlighet att ge ett lite bättre paketpris. Jag har ofta någon kampanj eller erbjudande på lite olika behandlingar som jag vill lyfta och för att kunderna ska få en chans att ibland prova något nytt, något annat. Jag tycker det är bra när man får möjlighet att variera behandlingarna så att man jobbar på lite olika saker när kunderna kommer. Detta ger mervärde till dig som kund och det blir lite roligare att göra behandling när jag får läsa av huden och föreslå vad vi ska göra idag.  Har man inte gjort ansiktsbehandling på ett tag tycker jag att det är bra att börja med en klassisk ansiktsbehandling  60/75 min eller ansiktsbehandling med ultraljudsrengöring 60 min då är huden ordentligt ren på djupet. När jag använder ultraljudet kommer jag åt större ytor som blir rengjorda tex pannan, hakan, näsan. Rengöringen går mycket snabbare och är inte smärtsam.  Jag klämmer inte manuellt, dvs med fingrarna utan använder isåfall ett litet redskap vid portömning. Kunderna upplever att det inte alls gör lika ont, en del tycker tom att det är behagligt. Under tiden man gör ultrajludsrengöring har man varm och skön ånga på från vapozonen. 

Ansiktsbehandling med diamantslipning är en effektiv exfolierande behandling där man jobbar med apparatur. Diamantslipning hjälper att få bort pormaskar på näsan och ökar cirkulationen i huden. Behandlingen ökar cirkulationen i huden och man kan bli lite röd och uppleva att huden är lite torr direkt efter. Diamantslipning ger en len och slätare hud redan efter en behandling.  När man gör kur med diamantslipning kan man jobba på att minska synliga porer, minska synliga ärr från acne. När man jobbar på färska acneärr de som är lite röda/blå rek kur på 4-5 behandlingar. Behandlingen utförs på hel hud, dvs ej vid skadad el röd/irrriterad/känslig hud. 

  Har man nu gjort en ansiktsbehandling med ultraljudsrengöring först så får man ett finare slutresultat  oavsett vad man väljer att gå vidare med; mikroneedling, HIFU, IPL,  Retinolpeel, fillers, botox

Med Exuviance kan jag jobba  med olika kemiska peelingar och AHA syror som i Ansiktsbehandling de luxe 75 min där ingår både AHA/BHA/mandelsyra  som exfolierar huden samt PHA som återfuktar huden. Jag har ett stort utbud av avancerade och kraftfulla kemiska peels som Exuviance Retinolpeel som är en kraftfullt peeling som minimerar fina linjer, torkar ut akne samt hjälper inkapslad akne att komma upp till ytan. Den nya trendiga  nålfria hudföryngrande TCA peelingen  PRX T33 som masseras in i huden och lämnar den med ny lyster och lite mer plumpad. När kunden har bokat en tid bäddar jag ner hen i behandlingssängen och rengör huden och gör en hudanalys. Jag ställer lite frågor för att få en uppfattning av din hud och vad du har gjort tidigare. Sedan har jag lite förslag på vad jag kan göra för att hjälpa dig med de behandlingar jag kan erbjuda. 

Om Du vill ha och behålla  en fin lyster på Din hud rekommenderar jag  ansiktsbehandling var 6-8e vecka. Det finns de som har en fräsch hy som klarar sig med färre gånger per år men att ta hand om sitt ansikte är även en stunds avkoppling och egenvård.  Jämför det lite med att gå till frisören, gör vi det regelbundet så syns det direkt att vi tar hand om håret. 

Har du svårt att bestämma dig så boka  in en  hudterapeutens  val 60/75 minuter  så väljer jag en lämplig behandling just för dig och din hud. 

Då jag nu har inlett  ett samarbete med leg tandläkare Martin så  finns även möjlighet till estetiska injektioner, filler som läppar, kinder, käkben mm och Botox på argrynkan, panna, linjer runt ögon, linjer runt munnen. Botox  mot tandgnissling är väldigt effektivt och  han kan även utföra Botox mot svettning.

Varmt välkomna för en stunds avkoppling och skön behandling. Här är det lugnt och tyst och du får en stunds återhämtning under behandlingen.  Här står du som kund i fokus. Vi är en liten salong mitt i centrum av Borås. 

Vi följer hygienkrav och här kan du känna dig trygg.

Behandlingstider att välja mellan  klicka på rubriken för att läsa mer

En rengörande och cellförnyande behandling med peeling och djuprengöring. I denna behandling arbetar jag med att exfoliera huden, tillföra huden fukt och näring, förebygga uppkomsten av fina linjer och oregelbundna pigmenteringar samt minska uppkomsten av orenheter. Ingår: Rengöring, hudanalys, peeling, ånga/handduk, djuprengöring, massage, mask, ögonkräm, dagkräm (foundation)

Ultraljud är en modern teknik med lågfrekventa ljudvågor. Ultraljud passar alla hudtyper I ansiktsbehandling har det många positiva effekter på föryngring och förbättring av hudens utseende samt möjligheten att med ultraljud slussa ner aktiva substanser i huden som hyaluron. Ultraljud ökar kollagen och elastinnivån i huden och ger huden fukt, så effekten av en behandling både syns och känns efter första behandlingen.Vid portömning blir det mindre smärtsamt samt går mycket snabbare med hjälp av ultraljuds kavitation. LED Behandling ljus med olika effekter; Rött för att stimulera cellförnyelse o kollagen. Grönt lugnande. Blått balanserar talgfunktion och lugnar acne.

Dragspelsinnehåll

Klassisk ansiktsbehandling som ovan men med lite mer tid för djuprengöring eller lite längre massage.

En lyxig och avslappnande behandling med  AHA/PHA-peeling syror som når på djupet för att binda fukt, ta bort fina linjer, stimulerande massage samt specialmask eller algmask. En lyxig och avslappnande behandling med AHA/PHA-peeling och stimulerande massage. I denna behandling arbetar hudterapeuten med att exfoliera huden, tillföra huden fukt och näring, förebygga förekomsten av fina linjer och oregelbunden pigmentering samt minska uppkomsten av orenheter. Behandlingen inkluderar en specialmask som bara kan fås på salong, en serum-mask som intensivt återfuktar, reparerar och beskyddar. Brynen formas för att ge ögonen ett lyft. Ingår: Rengöring, hudanalys, peeling /AHA-peeling, ånga, djuprengöring, massage av ansikte, hals och dekolltage, C-vitamin ampull, specialmask, ögonkräm, dagkräm.

En klassisk  ansiktsbehandling med tillägg av färg och form av fransar och bryn.

En lyxig och avslappnande behandling med peeling och stimulerande massage. I denna behandling arbetar hudterapeuten med att exfoliera huden, tillföra huden fukt och näring, förebygga förekomsten av fina linjer och oregelbunden pigmentering samt minska uppkomsten av orenheter. Behandlingen inkluderar färg och form av fransar och bryn för att ge ögonen ett lyft. Ingår :Rengöring, hudanalys, färg fransar och bryn, vaxning bryn, peeling, ånga, djuprengöring, ansikts- hals och dekolltagemassage, mask, ögonkräm, dagkräm, BB creme/foundation

Dragspelsinnehåll

Inleds med skön rengöring, peeling eller AHA/PHA syror som effektivt exfolierar och ger lyster alt peeling med mjuk borste, ånga, portömning, färg o form av fransar o bryn, apparatur Galvano; slussa ner fukt hyaluron  djupare i huden,/vacuum stimulera hudens blodgenomströmning och lymfa/LED och ultraljud slussa ner fukt djupare i huden, stimulera kollagen. Skön massage på ansikte, hals och dekolltage, avslutande antiagemask. Dagkräm med spf, ögonkräm.

Som klassisk ansiktsbehandling med rengöring, exfoliering, ånga, djuprengöring,färg och form fransar o bryn,  massage och mask men med utrymme att lägga till apparatur för att jobba med lyster,/inslussning av serum/ stimulera kollagen.  En avslappnande och effektiv behandling med produkter och apparatur anpassat efter ditt behov.

En lyxig och avslappnande behandling med peeling och stimulerande massage. I denna behandling arbetar hudterapeuten med att exfoliera huden, tillföra huden fukt och näring, förebygga förekomsten av fina linjer och oregelbunden pigmentering samt minska uppkomsten av orenheter. Behandlingen inkluderar färg och form av fransar och bryn för att ge ögonen ett lyft. Ingår :Rengöring, hudanalys, färg och form av fransar och bryn, peeling, ånga, djuprengöring, ansikts- hals och dekolltagemassage, mask, ögonkräm, dagkräm, BB creme/foundation. Färg fransar och bryn, brynvaxning.

Kur 6 behandlingar, 2280 kr. (7:e behandlingen bjuder jag på inom 6 mån) Kortare behandling med rengöring AHA/PHA syror och kräm, bb crème. Passar alla hudtyper

Kur 6 behandlingar, 3300 kr. (7:e behandlingen bjuder jag på inom 6 månader) Den fullständiga antiaging kuren som förebygger och arbetar på solskadad, matt och livlös hy, fina linjer och rynkor. Rengöring AHA/PHA syror, mask, kräm, bbcreme

Går även att få i kombination med microneedling för ett helt otroligt resultat

Kortare behandling där  fokus på ligger på ögon med färg o form av fransar och bryn samt  lättare rengöring och mask. En lunchbehandling, när du har ont om tid men behöver snabb uppfräschning!

Enkel ansiktsbehandling, skräddarsydd inkl rengöring peeling/massage el mask avslutande creme

Fokus på djuprengöring, ansiktsbehandling ungdom tom 18 år, 100 kr rabatt på 60 min /75 min klassisk (kan inte kombineras med andra erbjudanden)            Ingår: Rengöring, hudanalys, peeling/Aha syra, ånga, porrengöring, mask & avslutande produkter.

Golden GLOW LYX Treatment

Här ger vi dig behandling med endast den lyxigaste hudvården från Mature Skin kombinerat med unika säsongsprodukter som ger Lyster och Glow!

Känn känslan av rent guld och upplev hud så mjuk som sammet och siden. Ge dig en glamorös tid i behandlingsrummet. Pure Gold är en exceptionell hudförstärkare: Den lämnar huden silkeslen och mjuk med en ungdomlig glödande glans. Speciellt under denna kalla tid på året ger denna lyxbehandling huden intensiv fukt. Dessutom stärker det innovativa anti-aging-komplex omedelbart och märkbart ansiktskonturerna. Golden Glow ger huden ett märkbart smidigt, lyft utseende och ger huden en ny lyster! Golden GLOW behandlingen består av:

Cleansing: Multi Action Cleansing Balm eller Luxury Cleansing Oil Tonic: Micellar Skin Tonic Peeling:Skin Refining Enzyme Peel Ampull: Skin Contour Fluid Mask: Golden Glow Peel-Off Mask Massage: Golden Glow Massage Gel Eye Care: Tri-Care Eye Cream Dagvård:Golden Glow Serum i kombination med Isoflavonia Relief Capsule!

Behandlingen tar ca 75 min

Caviar LYXURY Ansiktsbehandling 

Caviar Luxury Ansiktsbehandling är en intensiv anti-age behandling. Rynkor reduceras synbart och huden ökar sin elasticitet, mjukhet och lyster. Kaviarextrakt är rik på aminosyror, fettsyror och vitaminer. Detta värdefulla extrakt har en starkt föryngrande effekt, ger fukt, reducerar rynkor och återaktiverar hudens metabolism. Allt för en ungdomligare, slätare och fräschare hud.
I vår Kaviar Lyxbehandling ingår även massage.
Välkommen till ditt nya jag! Synbara effekter redan efter en behandling!

Behandlingen tar ca 75 min

Luxury Detox Treatment

Nu lanserar vi nyheten Detox Treatment by Janssen Cosmetics! Behandlingen passar alla hudtyper och hudtillstånd, vi anpassar den för att passa din huds behov.
Detox är förkortning för ”avgiftning”. När det gäller hudvård, betyder detox att huden befrias från gifter och slaggprodukter från mat, miljöpåverkan eller stimulanser som cigaretter eller alkohol. En Detox Treatment för huden passar perfekt att göra på våren och hösten. Du kan välja att göra en enstaka behandling eller en KUR om 4 behandlingar, beroende på hur kraftfull Detox din hud behöver.

En hälsosam livsstil med stresshantering och bra balans mellan näringsrik kost och träning som kombineras med en professionell hudvårdsbehandling med någon av Janssen Cosmetics unika signaturbehandlingar utgör grunden för en vital metabolism och en strålande vacker hud.

Detox Treatment från Janssen Cosmetics stimulerar ämnesomsättningen genom att rena och avgifta från insidan och ger dig ett strålande, friskt utseende, en rosig hud utan föroreningar samt en stark hudbarriär. Här behandlas din hud med aktiva koncentrat som vitaliserar huden, skyddar den mot för tidigt åldrande och befriar huden från skadliga ämnen på cellnivå – därav det fina resultatet!

Behandlingen tar ca 90 min