Alla behandlingar skräddarsys och anpassas efter kundens behov och önskemål.

Qick fix kan vara en snabb lösning ibland men för att bibehålla en fin hud med bra lyster och fräschör krävs regelbundna behandlingar och ett uttänkt hemvårdsprogram med rekommenderade produkter. Huden ändras med vår ålder vilket gör att din hud kanske behöver andra produkter idag än vad den gjorde för några år sedan. Jag kan idag erbjuda allt från sköna ansiktsbehandlingar och en stunds avkoppling till estetiska behandlingar som plasma ögonlockslyft utan kirurgi,microneedling, IPL för kollagenstimulering och borttagande av kärl och pigment. Jag har ett utbud av avancerade och kraftfulla kemiska peelingar som AHA/PHA, Mandelsyra, Retinolpeel  samt den nya trendiga TCA peelingen  PRX T33. När du som kund kommer till mig har jag en plan för vad jag kan erbjuda Dig för att förbättra Din hud. 

Om Du vill ha en fin lyster på Din hud rekommenderar jag  ansiktsbehandling var 5-6:e vecka. Det finns de som har en fräsch hy som klarar sig med färre gånger per år men att ta hand om sitt ansikte är även en stunds avkoppling och egenvård. Varje gång du går är bättre än inga. 

Gemensamt för varje behandling på 60 min/ 75 min och 90 min  är att följande ingår; Rengöring, hudanalys,  peeling/exfoliering, ånga, djuprengöring, lymfdränage o massage därefter mask efter hudtyp, kräm, ögonkräm, bbcreme.

Har du svårt att bestämma dig så boka bara in en tid så väljer jag en lämplig behandling just för dig och din hud. 

Då jag nu har inlett  ett samarbete med leg tandläkare Martin så  finns även möjlighet till estetiska injektioner, filler som läppar, kinder, käkben mm och Botox på argrynkan, panna, linjer runt ögon, linjer runt munnen. Botox  mot tandgnissling är väldigt effektivt och  han kan även utföra Botox mot svettning.

Varmt välkomna för en stunds avkoppling och skön behandling! Vi följer hygienkrav och här kan du känna dig trygg.

Behandlingstider att välja mellan  klicka på rubriken för att läsa mer

En rengörande och cellförnyande behandling med peeling och djuprengöring. I denna behandling arbetar jag med att exfoliera huden, tillföra huden fukt och näring, förebygga uppkomsten av fina linjer och oregelbundna pigmenteringar samt minska uppkomsten av orenheter. Ingår: Rengöring, hudanalys, peeling, ånga/handduk, djuprengöring, massage, mask, ögonkräm, dagkräm (foundation)

Klassisk ansiktsbehandling inkl rengöring, hudanalys, brynfärg, exfoliering, ånga, djuprengöring, massage och avslutande mask, dagkräm.

Klassisk ansiktsbehandling inkl rengöring, hudanalys, fransfärg, exfoliering, ånga, djuprengöring, massage, mask, dagkräm.

Klassisk ansiktsbehandling inkl rengöring, hudanalys, brynfärg och vaxning bryn, exfoliering, ånga, djuprengöring, massage, mask, dagkräm.

Ultraljud är en modern teknik med lågfrekventa ljudvågor. Ultraljud passar alla hudtyper I ansiktsbehandling har det många positiva effekter på föryngring och förbättring av hudens utseende samt möjligheten att med ultraljud slussa ner aktiva substanser i huden som hyaluron. Ultraljud ökar kollagen och elastinnivån i huden och ger huden fukt, så effekten av en behandling både syns och känns efter första behandlingen.Vid portömning blir det mindre smärtsamt samt går mycket snabbare med hjälp av ultraljuds kavitation. LED Behandling ljus med olika effekter; Rött för att stimulera cellförnyelse o kollagen. Grönt lugnande. Blått balanserar talgfunktion och lugnar acne.

Som vid ansiktsbehandling ingår rengöring, exfoliering el syror, ånga/varm handduk, portömning, kräm. 

Klassisk ansiktsbehandling som ovan men med lite mer tid för djuprengöring eller lite längre massage.

En lyxig och avslappnande behandling med  AHA/PHA-peeling syror som når på djupet för att binda fukt, ta bort fina linjer, stimulerande massage samt specialmask eller algmask. En lyxig och avslappnande behandling med AHA/PHA-peeling och stimulerande massage. I denna behandling arbetar hudterapeuten med att exfoliera huden, tillföra huden fukt och näring, förebygga förekomsten av fina linjer och oregelbunden pigmentering samt minska uppkomsten av orenheter. Behandlingen inkluderar en specialmask som bara kan fås på salong, en serum-mask som intensivt återfuktar, reparerar och beskyddar. Brynen formas för att ge ögonen ett lyft. Ingår: Rengöring, hudanalys, peeling /AHA-peeling, ånga, djuprengöring, massage av ansikte, hals och dekolltage, C-vitamin ampull, specialmask, ögonkräm, dagkräm.

En klassisk  ansiktsbehandling med tillägg av färg och form av fransar och bryn.

En lyxig och avslappnande behandling med peeling och stimulerande massage. I denna behandling arbetar hudterapeuten med att exfoliera huden, tillföra huden fukt och näring, förebygga förekomsten av fina linjer och oregelbunden pigmentering samt minska uppkomsten av orenheter. Behandlingen inkluderar färg och form av fransar och bryn för att ge ögonen ett lyft. Ingår :Rengöring, hudanalys, färg fransar och bryn, vaxning bryn, peeling, ånga, djuprengöring, ansikts- hals och dekolltagemassage, mask, ögonkräm, dagkräm, BB creme/foundation

Inleds med skön rengöring, peeling eller AHA/PHA syror som effektivt exfolierar och ger lyster alt peeling med mjuk borste, ånga, portömning, färg o form av fransar o bryn, apparatur Galvano; slussa ner fukt hyaluron  djupare i huden,/vacuum stimulera hudens blodgenomströmning och lymfa/LED och ultraljud slussa ner fukt djupare i huden, stimulera kollagen. Skön massage på ansikte, hals och dekolltage, avslutande antiagemask. Dagkräm med spf, ögonkräm.

Som klassisk ansiktsbehandling med rengöring, exfoliering, ånga, djuprengöring,färg och form fransar o bryn,  massage och mask men med utrymme att lägga till apparatur för att jobba med lyster,/inslussning av serum/ stimulera kollagen.  En avslappnande och effektiv behandling med produkter och apparatur anpassat efter ditt behov.

En lyxig och avslappnande behandling med peeling och stimulerande massage. I denna behandling arbetar hudterapeuten med att exfoliera huden, tillföra huden fukt och näring, förebygga förekomsten av fina linjer och oregelbunden pigmentering samt minska uppkomsten av orenheter. Behandlingen inkluderar färg och form av fransar och bryn för att ge ögonen ett lyft. Ingår :Rengöring, hudanalys, färg och form av fransar och bryn, peeling, ånga, djuprengöring, ansikts- hals och dekolltagemassage, mask, ögonkräm, dagkräm, BB creme/foundation. Färg fransar och bryn, brynvaxning.

Kur 6 behandlingar, 2280 kr. (7:e behandlingen bjuder jag på inom 6 mån) Kortare behandling med rengöring AHA/PHA syror och kräm, bb crème. Passar alla hudtyper

Kur 6 behandlingar, 3300 kr. (7:e behandlingen bjuder jag på inom 6 månader) Den fullständiga antiaging kuren som förebygger och arbetar på solskadad, matt och livlös hy, fina linjer och rynkor. Rengöring AHA/PHA syror, mask, kräm, bbcreme

Går även att få i kombination med microneedling för ett helt otroligt resultat

Kortare behandling där  fokus på ligger på ögon med färg o form av fransar och bryn samt  lättare rengöring och mask. En lunchbehandling, när du har ont om tid men behöver snabb uppfräschning!

Enkel ansiktsbehandling, skräddarsydd inkl rengöring peeling/massage el mask avslutande creme

Fokus på djuprengöring, ansiktsbehandling ungdom tom 18 år, 100 kr rabatt på 60 min /75 min klassisk (kan inte kombineras med andra erbjudanden)            Ingår: Rengöring, hudanalys, peeling/Aha syra, ånga, porrengöring, mask & avslutande produkter.

Golden GLOW LYX Treatment

Här ger vi dig behandling med endast den lyxigaste hudvården från Mature Skin kombinerat med unika säsongsprodukter som ger Lyster och Glow!

Känn känslan av rent guld och upplev hud så mjuk som sammet och siden. Ge dig en glamorös tid i behandlingsrummet. Pure Gold är en exceptionell hudförstärkare: Den lämnar huden silkeslen och mjuk med en ungdomlig glödande glans. Speciellt under denna kalla tid på året ger denna lyxbehandling huden intensiv fukt. Dessutom stärker det innovativa anti-aging-komplex omedelbart och märkbart ansiktskonturerna. Golden Glow ger huden ett märkbart smidigt, lyft utseende och ger huden en ny lyster! Golden GLOW behandlingen består av:

Cleansing: Multi Action Cleansing Balm eller Luxury Cleansing Oil Tonic: Micellar Skin Tonic Peeling:Skin Refining Enzyme Peel Ampull: Skin Contour Fluid Mask: Golden Glow Peel-Off Mask Massage: Golden Glow Massage Gel Eye Care: Tri-Care Eye Cream Dagvård:Golden Glow Serum i kombination med Isoflavonia Relief Capsule!

Behandlingen tar ca 75 min

Caviar LYXURY Ansiktsbehandling 

Caviar Luxury Ansiktsbehandling är en intensiv anti-age behandling. Rynkor reduceras synbart och huden ökar sin elasticitet, mjukhet och lyster. Kaviarextrakt är rik på aminosyror, fettsyror och vitaminer. Detta värdefulla extrakt har en starkt föryngrande effekt, ger fukt, reducerar rynkor och återaktiverar hudens metabolism. Allt för en ungdomligare, slätare och fräschare hud.
I vår Kaviar Lyxbehandling ingår även massage.
Välkommen till ditt nya jag! Synbara effekter redan efter en behandling!

Behandlingen tar ca 75 min

Luxury Detox Treatment

Nu lanserar vi nyheten Detox Treatment by Janssen Cosmetics! Behandlingen passar alla hudtyper och hudtillstånd, vi anpassar den för att passa din huds behov.
Detox är förkortning för ”avgiftning”. När det gäller hudvård, betyder detox att huden befrias från gifter och slaggprodukter från mat, miljöpåverkan eller stimulanser som cigaretter eller alkohol. En Detox Treatment för huden passar perfekt att göra på våren och hösten. Du kan välja att göra en enstaka behandling eller en KUR om 4 behandlingar, beroende på hur kraftfull Detox din hud behöver.

En hälsosam livsstil med stresshantering och bra balans mellan näringsrik kost och träning som kombineras med en professionell hudvårdsbehandling med någon av Janssen Cosmetics unika signaturbehandlingar utgör grunden för en vital metabolism och en strålande vacker hud.

Detox Treatment från Janssen Cosmetics stimulerar ämnesomsättningen genom att rena och avgifta från insidan och ger dig ett strålande, friskt utseende, en rosig hud utan föroreningar samt en stark hudbarriär. Här behandlas din hud med aktiva koncentrat som vitaliserar huden, skyddar den mot för tidigt åldrande och befriar huden från skadliga ämnen på cellnivå – därav det fina resultatet!

Behandlingen tar ca 90 min

error: Innehållet är kopieringsskyddet