Frans och bryn

ELLEEBANA LASH LIFT/permanent fransböjning

Med lashlift/permanent fransböj får man ett lyft för hela ansiktet och man ser piggare ut. Elleebana är ett av de största och bästa märkena vid lashlift med hållbarhet  6-8 v beroende på fransarnas kondition och hur man sköter fransarna. Kombinationen av lashlift och fransserum gör att färgen och böjen sitter längre tillsammans med att fransarna växer.

Vi rekommenderar att inte ha makeup vid lashlift då fransarna ska vara fria från produkter! Då jag behandlar fransarna med keratinbehandling efter rek  24 tim utan något på fransarna.

  • Fransböjning Elleebana inkl keratinbehandling
  • Fransböjning Elleebana inkl fransfärg, keratinbehandling
  • Fransböjning Elleebana inkl frans o brynfärg o form, keratinbehandling

Lashlift/permanent fransböj

Elleebana lashlift/permanent fransböj håller 6-8 v beroende på fransarnas kondition och hur man sköter dem. Finast blir att göra fransfärg i samband med lashlift då fransarna ofta är ljusa i topparna. Efter lashliftet keratinbehandlas fransarna så tänk på att inte använda något på fransarna på 24 timmar.  (Rek att göra brynen i samband med lashlift då det ger ett lyft till hela ansiktet. Därför är det ett paketpris på färg och form fransar och bryn i samband med lashlift)

Inför behandling

Tänk på att ta ut linser innan ögonbehandling. Fransfärg utförs inte vid ögoninfektion eller övriga skador i eller runt ögonen.

Vid frans och brynfärg och form ingår, rengöring, samt vårdande ögoncreme efter.

  • Frans och brynfärg inkl vaxning av bryn (får bort även små ljusa strån)
  • Frans och brynfärg (ej formning av bryn)
  • Önskar du bara fransfärg  eller brynfärg utförs det endast i samband med ansiktsbehandling
Boka nu